Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Większość programów do tworzenia serwera od 2009 roku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie będziesz mieć nic przeciwko, jeżeli podepnę temat. ;)

Wiele użytkowników przy tym skorzysta, do niektórych rzeczy wygasł download już dawno, albo ciężko je znaleźć.

Dobra robota!

Opublikowano (edytowane)

Mam nadzieję, że nie będziesz mieć nic przeciwko, jeżeli podepnę temat. ;)

Wiele użytkowników przy tym skorzysta, do niektórych rzeczy wygasł download już dawno, albo ciężko je znaleźć.

Dobra robota!

Dzięki wielkie, właśnie liczyłem na to, że ktoś z modów może przypnie temat, bo można zauważyć, że linki są na mega.co.nz, czyli hosting, który nie wygasa linków. Powinny pliki się tam trzymać i trzymać. Oczywiście z czasem dorzucę więcej programów, poprawię temat żeby był bardziej przyjemny dla oka i dodam screeny. 

Edytowane przez boooooo

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Dzięki wielkie, właśnie liczyłem na to, że ktoś z modów może przypnie temat, bo można zauważyć, że linki są na mega.co.nz, czyli hosting, który nie wygasa linków. Powinny pliki się tam trzymać i trzymać. Oczywiście z czasem dorzucę więcej programów, poprawię temat żeby był bardziej przyjemny do oka i dodam screeny. 

Postaraj się, aby to ładnie wyglądało, bo w znacznym stopniu estetyka ułatwia czytelność tematu.

Opublikowano

Co do 25 to zamieniłbym z HackShield'em od bypass'a ;)

zawsze jak uruchamiam tego loadera to komp mi muli w chuu.. :/

Opublikowano

Temat jak najbardziej przydatny

21. Navicat for Mysql - Program ten pozwala nam na zarządzanie serwerem od strony mysql (bazy danych). Edytujemy tam m.in sklepy, dodajemy item/moby/npc od strony serwerowej itd.

zmieniłeś tytuł, mam nadzieje, że w środku nie ma cracków/keyów

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano (edytowane)

Spis przydatny, Like :)

Mozna by jakies kolory dodac :)

Edytowane przez xVanith

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Temat jak najbardziej przydatny

zmieniłeś tytuł, mam nadzieje, że w środku nie ma cracków/keyów

Tak, bo w paczce jest sama czysta instalka.

Opublikowano

Jak konkretnie działa ten map editor? Bo widzę, że ten program jest inny niż w poradniku...

zreszta tamten stary to mi nawet nie odpala bo od razu brak odpowiedzi po naciśnięciu f9.

Wpisałem nazwe procesu u góry a na dole dodałem m2pythonloader.dll.... wciskam inject i nic sie nie dzieje (klient odpalony)

Opublikowano

Jesteś niesamowity. Większości programów nie znałem :D Przyda się na pewno początkującym jak i bardziej zaawansowanym technikom/grafikom. Tylko popraw wygląd bo jak się wczytasz to się potem miesza to.

Opublikowano (edytowane)

Jak konkretnie działa ten map editor? Bo widzę, że ten program jest inny niż w poradniku...

zreszta tamten stary to mi nawet nie odpala bo od razu brak odpowiedzi po naciśnięciu f9.

Wpisałem nazwe procesu u góry a na dole dodałem m2pythonloader.dll.... wciskam inject i nic sie nie dzieje (klient odpalony)

Daj zeby uruchamialo injector z dll zaraz po odpaleniu procesu. Czyli, uruchamiasz najpierw perxa, znajdujesz plik dll, i uruchamiasz binke, powinno automatycznie wyłączyć perxa i zalaczyc wybraną dll'ke. A no i oczywiście perxa odpalaj jako administrator.

@CaliopeMT2

Postaram sie jakos bardziej ogarnac :p

Edytowane przez boooooo

Opublikowano (edytowane)

Fajny spis, ale wiesz o tym że co najmniej jeden z programów które tu umieściłeś podlega pod warez?

Jest też jego darmowa wersja wypuszczona przez producenta kiedyś, ale potem się rozmyślił. Jak dobrze się poszuka znajdzie się reuploadowane, nie wymaga keya, nie jest trialem, ma tylko kilka poblokowanych funkcji które i tak można zrobić z poziomu SQL. Sam mam tą wersję na laptopie :P.

//Chyba że dałeś tu jego wersje trail.

Edytowane przez Qentinios

sygnatura2.png

Opublikowano

Fajny spis, ale wiesz o tym że co najmniej jeden z programów które tu umieściłeś podlega pod warez?

Jest też jego darmowa wersja wypuszczona przez producenta kiedyś, ale potem się rozmyślił. Jak dobrze się poszuka znajdzie się reuploadowane, nie wymaga keya, nie jest trialem, ma tylko kilka poblokowanych funkcji które i tak można zrobić z poziomu SQL. Sam mam tą wersję na laptopie :P.

//Chyba że dałeś tu jego wersje trail.

Tak, jest wersja trail, i dzieki za info :D poszukam, jak znajde to dam tutaj do downloadu :P

Opublikowano

Brawo, brawo. Przyda się ;)

Zły Boooooo

Chyba nie taki zły skoro napisałem taki w miarę "mały" poradniczek :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@boooooo

Czy tylko ja nie moge stworzyc konta w EasyVPN? :O

Nie wiem, nigdy tego programu nie używałem, ale wiem, że działa tak samo jak hamachi. 

Opublikowano

Nie wiem, nigdy tego programu nie używałem, ale wiem, że działa tak samo jak hamachi.

A moglbym Cie prosic, abys zobaczyl u siebie? Gdyz na win 8 przez hamachii wywala bluescreena.
  • 3 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...