Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

strach - samotność

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może i to głupie pytanie :unsure:, ale czy miłość sama przychodzi czy trzeba jej szukać jak igły w sianie?
Poznałem kilka dziewczyn, z niektórymi byłem po miesąc i się okazało ze się mną bawiły.
bo.. teraz dziewczyny lecą na - za przeproszeniem pedalców* w rurkach i z grzyweczką albo na jego haj$ zamiast na chłopaka, który
jest ciepły miły kochający czy cuś takiego..

~Nie mam celu urażać heterosów.

Jeżeli chodzi o minecrafta, pomogę ci !

Opublikowano

Gimnazjum? 

Miłości nie znajdziesz od tak, jak już to zauroczenie, poznaj człowieka zanim mu powiesz, że go kochasz. ;x

Opublikowano

Powiedz jej że jak będzie z tobą chodzić dostanie giftkoda na majnkrafta 

A tak na poważnie, w końcu znajdziesz tą jedyna nie ma co sie przejmować. Nie każda leci na pedałków 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Spokojnie na wszystko przyjdzie czas.. Jeszcze nie raz się rozczarujesz ufając kobiecie, lecz nadejdzie czas w którym trafisz na tą jedyną :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Emm tylko naprostuje te rady, siedząc na kompie nagle nie będziesz miał dziewczyny, radzę ci tak co najmniej od 16 - 18 roku życia chodzić na jakieś imprezy lub wypady ze znajomymi to w końcu ci się "trafi" :P

Opublikowano

Daj spokój. Gimnazjum to najgorszy okres czasu, jak ktoś mnie pyta o dziewczynę, to robię się agresywny, bo w inny sposób nie da się wytłumaczyć. Zresztą, jeśli chodzisz do 1 kl., to raczej w nikim się nie zauroczysz, bo to jeszcze dzieci. A potem zaczyna się okres chodzenia w tzw. stadach, czyli grupa dziewcząt idzie, a ty przechodzisz i nie wiesz, co o tobie myślą. Jeśli dziewczyna ma te zapędy do bogatych chłoptasi, ale nie jest agresywna, to ŻADNA cię sama nie zaczepi, zawsze musi mieć grupę wsparcia.

Opublikowano

E tam, nie przejmuj się. Miłość sama Cię nie znajdzie, będziesz musiał jej trochę pomóc. Z wiekiem poznasz tą jedyną, bo w gimnazjum na pewno jej nie odnajdziesz.

Opublikowano

Może i to głupie pytanie :unsure:, ale czy miłość sama przychodzi czy trzeba jej szukać jak igły w sianie?

Poznałem kilka dziewczyn, z niektórymi byłem po miesąc i się okazało ze się mną bawiły.

bo.. teraz dziewczyny lecą na - za przeproszeniem pedalców* w rurkach i z grzyweczką albo na jego haj$ zamiast na chłopaka, który

Oczywiscie ze kazda kobieta szuka mezczyzny ktory bedzie mogl zapewnic jej finansowa stabilnsosc,dla niej,mozliwie dla dziecka i dla was .

Raczej nikt nie chce sie wiazac z kims kogo na nic nie stac .

Na zaden wypad do kina,do restauracji czy gdziekolwiek .

Opublikowano

Jakbym był płci żeńskiej mało by mnie jarało zasypywanie ciągłymi komplementami i byciem miłym 24/7, to samo tyczy się w drugą stronę wg mnie.

Swoją drogą spróbuj postawić się w ich miejscu czy to byłoby ciekawe ;), jakbym miał być z dziewczyną tylko dla przytulanek, pocałunków, ciepłych słówek to n ty.

Twój post zresztą sugeruje mocno na zazdrość ;D, ten bul dupy.

Opublikowano

Jakbym był płci żeńskiej mało by mnie jarało zasypywanie ciągłymi komplementami i byciem miłym 24/7, to samo tyczy się w drugą stronę wg mnie.

Swoją drogą spróbuj postawić się w ich miejscu czy to byłoby ciekawe ;), jakbym miał być z dziewczyną tylko dla przytulanek, pocałunków, ciepłych słówek to n ty.

Twój post zresztą sugeruje mocno na zazdrość ;D, ten bul dupy.

Strasznie dużo myślisz jak dziewczyna i wszyscy wiemy dlaczego...

Nie spiesz się co do dziewczyn, w gimnazjum nie znajdziesz normalnej

Ja jestem teraz w 5 klasie i nie miałem jeszcze dziewczyny.

Opublikowano

Dokładnie, pamiętajcie by nie robić jednego błędu, a dokładniej: NIE MÓW DZIEWCZYNIE, Którą znasz 2 miesiące, że ją kochasz! Poczekaj jeszcze ze 2-3 miesiące i wtedy zobacz czy coś naprawdę do niej czujesz. Ja się zauroczyłem w dziewczynie, na początku myślałem, że się zakochałem ale po 3 miesiącach rozmów codziennych jakoś mi to przeszło i nic już nie czuję, same kłopoty teraz mam bo powiedziałem jej, że się zakochałem w niej. Uważajcie z tym uczuciem i poczekajcie troche.

Opublikowano
zamiast na chłopaka, który

Taki chłopak jest uważany na starcie za kogoś ciotowatego. Dziewczyny nie lubią miec przy sobie tzw pizd. Nie mowie tez, ze trzeba byc skurwielem, ale musisz cos soba reprezentowac. A kochac i byc cieplym badz dopiero jak ona juz Cie bedzie kochala.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Strasznie dużo myślisz jak dziewczyna i wszyscy wiemy dlaczego...

Nie spiesz się co do dziewczyn, w gimnazjum nie znajdziesz normalnej

Ja jestem teraz w 5 klasie i nie miałem jeszcze dziewczyny.

To że nie potrafisz wczuć się w choć trochę podobny sposób myślenia innych osób to twój problem twojej ograniczonej wyobraźni ;)

Opublikowano

Musisz być pewny siebie! Dzisiaj 'kocham cie' jest pustym słowem, wiec nawet go nie używaj. Nie mów jej oczywistych rzeczy, że Ci sie podoba itd, jak sam zagadasz itd, to się DOMYŚLI, oczywistości nie trzeba przedstawiać.. ogólnie bądź chłopakiem z poczuciem humoru, pewny siebie i wiele lasek bedziesz wyrywać :) jak ja :))

Opublikowano

Sytuacja wygląda tak :

Dziewczyny -16 - Wygląd (czyt. rureczki, grzyweczki etc.), na hajs raczej nie patrzą bo od tego mają jeszcze rodziców.

Dziewczyny +16 - Poczucie humoru, charakter. Wygląd i hajs nie działa na nie tak jak wcześniej.

W gimbazie nie zawracaj sobie głowy miłościami(i tak nie zaruchasz). W szkole średniej na pewno poznasz "tą jedyną".

Opublikowano

• Wiek 14 lat

Facepalm_facepalm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...