Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z LoL'em Bugsplat

JaroTt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie bijcie nie wiem jak za tagować [...] :(

Otóż... sprawa wygląda tak, że używam Mkjogo od kilku dni by pograć sobie na skórkach, dotychczas nie miałem żadnego problemu z lolem, skórki i wszystko ładnie wyglądało i działało.
Dziś chcąc zagrać sobie rankeda wybrałem skórkę w championselect, gra już się rozpoczęła, ale nie było splash artu SKT T1 Vayne którą wybrałem a powinna być, myślę trudno zagram bez skórki, gra rozpoczęła się patrze mam skórkę, kupiłem dorana ledwo wyszedłem z bazy BUGSPLAT client crashed, biorę reconnect kolejny kolejny i kolejny crash... kolejny mecz to samo brak splash artu w ekranie logowania, w grze skórka pokazuje się po czym następuje crash. Bez mkjogo wszystko śmiga pięknie, skórek nie ma  wiec lipa trochę dlatego proszę o jakąś pomoc :) Przy innych skórkach działo się to samo.

Opublikowano

Riot nie odpowiada za programy które nie są stworzone przez niego, a pewnie MkJogo się buguje, bo przecież jest nowy patch. Jedyne rozwiązanie = nie graj na MKJogo i weprzyj twórców gry, tyle. :) 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Twórców gry wspieram, mam dużo skórek dosyć :) A skórki SKT są niedostępne do kupienia wiec... :(

Jeżeli ktoś wie jak naprawić proszę o napisanie tutaj :)

Opublikowano

Wydaje mi się że wszystko wróci do normy po patchu mk jogo . 

minionek_5956.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...