Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. grafiki

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam GTX460 Gainward 758mb i czy ta grafika po lekkim OC będzie nadal zdawała egzamin w nowszych grach?

I czy w granicach 300zł znajdę jakąś ciekawą płyte z procesorem? Może być używana, ram mam DDR2 667mhz więc najlepiej jakby obsługuwała DDR2 i DDR3 na raz ew. samo DDR2. Dokładniej
CPU: Pentinum Dual Core E5200 2.5GHZ oc 3.3GZH BOXowe chłodzenie.
RAM: 4GB DRR2 667MHZ
GPU: NVIDIA GTX460 GAINWARD 758MB
MOBO: FOXCONN G31MX series
DYSKI: 250GB, 500GB SATA II Jeden Seagate a drugi WD
CASE: Chyba no-name, jakaś kiepska.
Windows 8.1

Opublikowano

Zależy z jakim procesorem itp. Podaj pełną specyfikację komputera.

Dobra, widzę, że uzupełniłeś.

Procesor dość stary, dwurdzeniowy... W nowszych grach na low dasz sobie radę, mogą czasami przyklatkować, w końcu procesor do najlepszych nie należy.

Opublikowano

Ekhm.

Nawet najnowsze gry rzadko wykorzystuja wiecej niz 2 rdzenie. Wazniejsza jest wydajnosc procesora.

Moim zdaniem tutaj pamiec jest zbyt wolna.

gamedevmania.com

Opublikowano

W Battlefield 3 na low, multi 32/48 graczy mam 30-50fps, bardzo nie stabilnie, da się coś z tego sprzętu wyciągnąć do 300zł?

Żeby wymiana się opłacała musisz wymienić Zasilacz, procesor, płyte główną, ramy a to już jest większy koszt.

Za 300zł możesz kupić porządny zasilacz markowy oraz renomowany, nie przyśpieszy Ci on pracy ale pomoże przy przyszłych zakupach.

graphic.png
Opublikowano

Żeby wymiana się opłacała musisz wymienić Zasilacz, procesor, płyte główną, ramy a to już jest większy koszt.

Za 300zł możesz kupić porządny zasilacz markowy oraz renomowany, nie przyśpieszy Ci on pracy ale pomoże przy przyszłych zakupach.

Nie wiem co chcesz od tego pentagrama nie jest z czarnej listy i dobrze trzyma napięcia...

To będzie dobre? http://www.morele.net/inventory/info/DRji3U/ z moim GTX460 będzie dobrze chodziło? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...