Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turcja poziom Rosja poziom

niachniach2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wystarczy duoq dwoch graczy na challengerze+komunikator glosowy zeby miec 90% win ratio na tym smiesznym serwerze(tam junglerzy w 10 minucie maja z reguly 3-4 lvl). btw jezeli chcesz miec challengerowa obramowke a nie jestes zbyt utalentowanym graczem to przenies sie na ruski serwer, tam jest mniej graczy na silverze niz diamondow na wescie, wbijesz sobie obramowke pozniej wrocisz na easta i bedziesz szpanowal - taki poziom podsumował 1 gracz grający na Turcji .

ZACHĘCAM DO PRZENIESIENIA SIĘ 

Opublikowano

wystarczy duoq dwoch graczy na challengerze+komunikator glosowy zeby miec 90% win ratio na tym smiesznym serwerze(tam junglerzy w 10 minucie maja z reguly 3-4 lvl). btw jezeli chcesz miec challengerowa obramowke a nie jestes zbyt utalentowanym graczem to przenies sie na ruski serwer, tam jest mniej graczy na silverze niz diamondow na wescie, wbijesz sobie obramowke pozniej wrocisz na easta i bedziesz szpanowal - taki poziom podsumował 1 gracz grający na Turcji .

ZACHĘCAM DO PRZENIESIENIA SIĘ 

Pff, grałem kiedyś na rosji. Poziom jest dużooo większy niż na nordicu. Na rosji miałem gold II, przeniosłem się na nordica i platyna IV z łatwością wbita.

Tam ludzie mają większą komunikacje, aczkolwiek denerwujące jest to, że nie widzisz co oni piszą. A jeśli napiszesz coś po angielsku i powiesz aby niektóre rzeczy po angielsku pisali to w 80% odpowiadają "Gtfo form this server, it's russia" albo coś w tym stylu (czasami nawet łamanym angielskim).

Nie polecam, chociaż i tak na równo wyszło mi bo sejuani ze skinem/voli i cailtyn :D. Stary dobry nordic z trollami i tak lepszy.

//Up was chce oszukać, abyście się przenosili.

Opublikowano

Pff, grałem kiedyś na rosji. Poziom jest dużooo większy niż na nordicu. Na rosji miałem gold II, przeniosłem się na nordica i platyna IV z łatwością wbita.

Tam ludzie mają większą komunikacje, aczkolwiek denerwujące jest to, że nie widzisz co oni piszą. A jeśli napiszesz coś po angielsku i powiesz aby niektóre rzeczy po angielsku pisali to w 80% odpowiadają "Gtfo form this server, it's russia" albo coś w tym stylu (czasami nawet łamanym angielskim).

Nie polecam, chociaż i tak na równo wyszło mi bo sejuani ze skinem/voli i cailtyn :D. Stary dobry nordic z trollami i tak lepszy.

//Up was chce oszukać, abyście się przenosili.

niedługo będę grał rankedy tam only soraka i będę wrzucał skriny 

Opublikowano

niedługo będę grał rankedy tam only soraka i będę wrzucał skriny 

Będę czekał. Soraka AP czy AD? Jeśli AP to zbytni troll to nie jest, gdyż przez jakiś czas była b. dobra na midzie. Dostała niestety nerfa przez co ludzie się do niej zrazili, aczkolwiek nadal jest całkiem okay do gry.

//Btw. Turcja czy Rosja? Jeśli Turcja to nie wiem jaki jest tam poziom więc zbytnio komentować nie będę. Jeśli Rosja to czekam z niecierpliwością, proponowałbym grę "Męskim RAKIEM". Ciekaw jestem jak ludzie w Rosji na to zareagują. GL & HF jak to się mawia :D. Chociaż obstawiam, że jeśli przeniosłeś main acc to raczej na nordica wrócisz :D.

Opublikowano

Będę czekał. Soraka AP czy AD? Jeśli AP to zbytni troll to nie jest, gdyż przez jakiś czas była b. dobra na midzie. Dostała niestety nerfa przez co ludzie się do niej zrazili, aczkolwiek nadal jest całkiem okay do gry.

//Btw. Turcja czy Rosja? Jeśli Turcja to nie wiem jaki jest tam poziom więc zbytnio komentować nie będę. Jeśli Rosja to czekam z niecierpliwością, proponowałbym grę "Męskim RAKIEM". Ciekaw jestem jak ludzie w Rosji na to zareagują. GL & HF jak to się mawia :D. Chociaż obstawiam, że jeśli przeniosłeś main acc to raczej na nordica wrócisz :D.

soraka tank będę orał każdego 

Opublikowano

soraka tank będę orał każdego 

Czyli tanky AP? Czekam, czekam.

Jak chcesz to możemy zrobić test. Kto więcej gier wygra tanky soraką. Czy Ty na rosji/turcji czy Ja na nordicu.

Btw. Co miałeś na nordicu?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja na turcji miałem 2 x challengera na rosji grałem na razie tylko poziom gold zobaczymy ile mi zajmie wbicie challengera na rosji . 

Czym się rózni rosja od turcji ? Tym że turcja to jeden wielki toxic server a na rosji jest opanowanie nawet na goldach nie ma takiego enter spamu jak na turcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...