Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Internet Aero2.

Kokman621

Pytanie

Opublikowano

Siemka planuje założyć u siebie internet Aero2. Prędkość może nie jest zadowalająca. Mam kilka pytań co do tego internetu.

1.Czy w gry online takie jak Lol, counter strike 1.6, GO będzie można pograć. Jeśli tak to jaki ping by był ?

2. Czy można by oglądać filmiki na youtube w miarę dobrej jakości ?

3. Jaki modem/router wybrać do tego internetu bo nie znam się za bardzo ?

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dają za darmo - Bierz.

Tylko jest teraz zagadka.

Bo kiedyś wyczytałem że była podobna sieć dająca niby "darmowy" internet a potem jak zakończyli działanie wystawili ludziom faktury po tysiąc złotych.

Opublikowano

1 i 2 NIE

3 taki jaki obsługuje zakres sieci Areo2

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Płaci się 20zł na kartę, a potrafią ją wysyłać nawet 3 miesiące. Niech sobie sprawdzi na stronie kiedy jest termin wysyłki.

Wszystko jest napisane wystarczy to przeczytać :)

Opublikowano

Nie wiem czy to testowaliście, ale ja raz na wakacjach byłem i właśnie korzystałem z Aero2. Tu gdzie mieszkam nie mam zasięgu, ale akurat tam był i mogłem normalnie pograć w LoLa (Ping ok 60ms) jedyny problem to reset co 1h, ale łączy się dość szybko.

Modem kupiłem jakiś Huawei za 70zł. Na stronie aero masz napisane jakie modele są kompatybilne. Równie dobrze możesz wsadzić kartę do smartfona i z niego zrobić sobie hotspot Wi-Fi no i działa ;) Musisz tylko sprawdzić czy akurat to urządzenie jest zgodne z aero.

Opublikowano

1 pograsz grze gta samp Cs lol za bardzo scinaja, ping 50-100 w gta, zależy, da się grać

2 żeby płynnie oglądać to max 240p ale da rade oglądać.

Wiedz też że co godzinę musisz resetować połączenie i wpisać captche

J7kTLRS.jpg?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...