Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podejrzane lagi

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Chce zagrac sobie gre, biore postac, ok gra sie laduje, ale nagle musze uruchomic lola ponownie, i tak 4x zrestartowałem komputer, wbiłem do gry ale pograłem 10min, i są lagi, widze chat, moge pisac, moge kupowac, ale nie mogę chodzic, innym wszystko gra

Opublikowano

Z pingiem wszystko git? Sprawdź pakiety czy nie gubisz, miałem identyko kiedyś, byłem w grze, klikałem żeby szedł to ruszał się po paru sekundach i potem freeze :P

25jcw2w.jpg

Opublikowano

Od kiedy tak masz? Wcześniej Ci się to działo? Jak tak to masz po prostu słabe łącze, a jeśli dzieje się tak od niedawna to popróbuj starych dobrych sposobów, na przykład reinstall/repair lola. Coś w końcu pomoże, jak nie to telefon do dostawcy internetu ;)

9amUS1C.png
Specjalista
Opublikowano

Miałem tak jeden mecz, wszystko dzieje się po tym patchu, ping miałem 34 nie ma mowy że to przez ping, bardziej może zapora ale to troche dziwne że stoje mogę używac spelii, pisac kupowac itp, a chodzic nie mogłem ;c 

Specjalista
Opublikowano

Lagi to był oddzielny problem, wina z tym wywalaniem stała za Mk jogo 2.0 przestaje używac tego gówna ;x Dzięki za odp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...