Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download dll 4.12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wysłałem to 5 minut temu w innym temacie, gg.

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

własnie sprawdzam bol sie injectuje ale niektóre skrypty nie działają np biozed nie używa skili zaraz dam edit co do innych 

tak samo nidalee the best beauty and the beast tez nie bije przy najnowszych libach 

standalone orianna tez nie działa

Opublikowano

mnie wyskakuje okienko z logowaniem na tym dll, wie ktos moze dlaczego ?

Bo nie masz odpowiednich wpisów w rejestrze, nawet jak je poprawisz to i tak nie będzie działało bo EV już nie działa.

Opublikowano

edit 

Enfoce vip nie działa a czy bedzie działać w przyszłości to nie wiem xD  ponieważ te regi które są nie działają nie loguje sie na konto może ktoś zrobi update enforca czy coś ale na razie nie działa

Opublikowano

edit 

Enfoce vip nie działa a czy bedzie działać w przyszłości to nie wiem xD  ponieważ te regi które są nie działają nie loguje sie na konto może ktoś zrobi update enforca czy coś ale na razie nie działa

Tak było co patch czy tylko tym razem?

Opublikowano

łapcie działające dll

5176814055387261056096.png

nie ma za co

A da radę gdzieś wrzucić ten dll? Musiałbym jakimś cudem wywalić EFV, żeby mieć normalnego bola.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...