Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tobół Bug Znowu Działa?

xbandzior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich userów tego forum....

No więc tak ciekawi mnie jedno opiszę tutaj sytuację która mi się przytrafiła :

Dziś na monolicie pewien koleś zaproponował mi że sprzeda mi aure miecza za 600k :] chciałem sprzedać drożej ;p

No więc się zgodziłem :O w pewnej chwili przyjechał drugi koleś i pisał że miał już mu sprzedać to KU

No ok, napisał że wystawi go przez tobół aby ktoś kupił szybciej żeby było sprawiedliwie :)

Ok postawił sklep i ja szybko na niego kliknąłem :angry: i dałem kup ;/

kasa mi poszła a ku nie dostałem ;[

on szybko zamkną sklep i dał skill ,,KRYCIE siĘ" i logną z gry ;D

ja straciłem kasę i nie dostałem ku, pytałem tego drugiego gościa czy on kupił te aure że mi kasa poszła a on napisał że już jej w sklepie nie było o.O

Więc jak ten koleś (NiNja) to zrobił? macie jakieś pomysły aby dojść do tego bugu??

bo by były duże korzyści z tego :P

Monolit ch3 Jinno 14:15

Nick gościa który użył bugu to MaziDagger , może wam się uda wydusić od niego informację na temat tego bugu

Opublikowano

Tak jak napisla BlueBlueSky nabrales sie pisali juz o tym userzy ze tak latwo sie nabrac obecnie sie nie nabralem ale co za problem piszesz sell silne cialo 300k wszyscy sie zlatuja a ty wystawiasz tam np.Strach oni nie patrza jakie to ku bo sie sadza i bum i kupuja i napewno tak bylo z toba

Nie uzywam pl znakow :)

Opublikowano

NO nie był bym taki pewny że on inne ku wystawił bo na Monastyrze też parę osób pisało że ich tak wyrąbano.

\

Opublikowano

dziwne 1 raz szlysze o czyms takim jak to w ogole mozliwe...

25frh8o.png

no starajcie sie modki jeszcze tylko 60% :D

Opublikowano

Jak poprzednicy pisali nabrałeś się ja też już raz się na to gówno nabrałem gość dał mi na handel silne ja kase on zamknął handel i powiedział że lag dał na nowo handel ja kase nie patrze jakie ku akcept patrze mroczna ochrona ^^ i 600k poszło w dupe

W Co Aktualnie Gram ?

Counter-Strke

OnlY DeatHRun And CoD

Opublikowano

#Darek

Dokładnie , dzisiaj u siebie*kirian* kupiłem kamień duchowy 3 sztuki po 3,5kk a w ekwi nic nie było . Robiłem relogi bo myślałem że zlagowało mnie ale nic nie było w ekwi ani nigdzie...

10,5kk poszło się je.... walić.

Ktoś wie o co chodzi z tym szitem ?

Opublikowano

ja raz mialem z bratem taka akcje ze na handlu mielismy zamienic sie smiertelnymi bo mielismy 2 +8 i jedna miala inne kd a druga inne i sie chcielismy zamienic to jak ja mu pokazalem smiertelna i on mi tez dalismy razem akceptuj i ja mialem 2 smiertelne xdd... niewiem czemu ale jakis przypadek mogl sie zdarzyc...

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano
1. Forum wyłącznie służy do umieszczania cheatów , botów, bugów do gry Metin2

Przenoszę do ogólnego mt2.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Kiedyś słyszałem że robi się to jakimś programem podobnym do Cheat Energi Wie ktoś o jaki program chodzi?

\

Opublikowano

ja mysle ze on to zrobil tak jak kiedys bylo objasnione na forum (albo ja tak kogos okradlem xD ale wiem ze to bylo dawno i juz nie pamietam)

ale dam poradnik

1.kupujemy tobół u handlary(Kosztuje 500yang ale po zbieraniu wszystkiej kasy zarobimy tyle po zabiciu 63 piesków)

2.Klikamy prawym przyciskiem myszki na tobół wpisujemy nazwę sklepu np Aura za 600k i wciskamy "Ok"

3.Teraz przeciągamy jakieś dziadowe KU(księgę umiejętności) na tobół i wpisujemy cenę 600k i wciskamy ok

4.Teraz ściągamy program Revolution Engine i uruchamiamy w nim plik metin2client.bin

5.Skanujemy w poszukiwaniu id naszego (id mozna wziąć za strony

http://www.mpcforum.pl/topic/65970-komendy-wszystkie-po-polsku/

6.Kiedy znajdziemy id naszego ku podmieniamy je na id aury

7.Wystawiamy sklep i gotowe

Nie będę dawał instrukcji obsługi Revolution Engine ponieważ nie mam czasu pozatym jest już gdzieś na form wystarczy poszukać :D

btw. żeby bug działał trzeba grać przez obejście na kliencie pl z 2008 lub 2007r (poradnik tez jest gdzies na forum)

Jeżeli pomogłem poproszę + :)

29105455.jpg
Opublikowano

Już wiem...

Nie jestem pewien na 100% ale jak masz otwarty sklep to możesz z niego kupować to możliwe że w tym momencie gdy miałeś wybór TAK, NIE to on sobie kupił a ty nie dostałeś ku bo on był pierwszy.

To jest bardzo prawdopodobne.

Opublikowano

Już wiem...

Nie jestem pewien na 100% ale jak masz otwarty sklep to możesz z niego kupować to możliwe że w tym momencie gdy miałeś wybór TAK, NIE to on sobie kupił a ty nie dostałeś ku bo on był pierwszy.

To jest bardzo prawdopodobne.

Ale wtedy nie zabrałoby Mu kasy...

ohcrapp1.gif
Opublikowano

Złudzenie miałeś tymczasowe ;)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Głupiś O_O ?

Nie rozumiesz że większości osób to się zdarzyło ...?

Tu już nie chodzi o to żeby pohackować tylko pograć , bo to nawet przez tobół tera się nie da handlować !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...