Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300 jungle/top

Thunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze mi się ostatnio gra na jungli i topie, kogo na te linie polecacie? (muszę wybrać jedną postać). Myślałem nad zedem, ale on chyba najlepszy na midzie.

Czytam tematy o junglerach i najbardziej polecani to lee i vi, lee już mam a vi wydaje się silna, tylko czy nada się teŻ na topa?

Opublikowano

Vi w jungli , przyzwoite ganki zarówno na 6 , na topie również dość silna, ale próbowałeś może Shyvane ? 

4800 ale jak dla mnie jest very strong z samym botrkiem robi masakre , co do Lee Sina musisz umieć nim gankować , czyszczenie jungli nie jest nim ważne , musisz dobrze trafiać i opanować  postać 

2wg4nlj.png

Opublikowano

Lee Sin, możesz nim pójść, i na topa, i do jungli. Kosztuje 4800PZ, więc trochę zaoszczędzisz ;)

+ 7 skilli
+ doskok
+ lifesteal
+ slow
+ ujawnia niewidzialnych (np. Teemo, Evelynn)
+ mobilny
+ dobry system escape
+ dobre ganki
+ odrzut (działa z ultem Yasuo)
- nie jest silny w late

Opublikowano

Pantheon:

+Stun z W,

+harras,

+mały cd na skille,

+duży burst, jedna z silniejszych postaci,

+bardzo przydatny ult, możesz nim gankować innych oraz uciekać z miejsca zagrożenia,

+pasywka(blok),

+kontruje wiele toperów,

+dobrze radzi sobie w jungli z lizzardem ;).

-mana, dlatego polecam startować z niebieskimi butelkami + potki red/blue(jeżeli nie grasz w dzungli).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...