Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy chcecie Hardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@volumeTV No i tutaj bym się kłócił, w ostatnich miesiącach mimo wszystko bardziej cieszą się gracze z trybu hardcore, a zwłaszcza teraz na skafie dodali podbijanie gildi, a więc :P 
@topic 
Skoro masz tryb SV+GILDIE to nie wprowadzaj banów ponieważ zrobisz z tego Easy Hardcore lub Hardcore, xD

Opublikowano

Nie wyjdzie taki serwer bez dobrego rozgłosu :P
Musi ktoś sławny zrobić reklame, musisz też reklamować serwer na różnych forach żeby serwer miał choć kilku stałych graczy :)

Opublikowano

Możecie to oznaczyć jako spam ale piszesz jak bym było to forum twojego serwera.

@topic 

Nie dodawaj hardcora do SV + Gildie nie wyjdzie to połączenie :)

Opublikowano

Nie wyjdzie taki serwer bez dobrego rozgłosu :P

Musi ktoś sławny zrobić reklame, musisz też reklamować serwer na różnych forach żeby serwer miał choć kilku stałych graczy :)

Już mam takiego kogoś

Usuń najlepiej cały serwer i zrób coś oryginalnego.

Uwierz mi mam masę autorskich pluginów i skryptów, dlatego na pewno gracze nie bd się nudzić. Zapraszam 26 Lipca o 20.

Opublikowano

Już mam takiego kogoś

Uwierz mi mam masę autorskich pluginów i skryptów, dlatego na pewno gracze nie bd się nudzić. Zapraszam 26 Lipca o 20.

A co Ci dadzą autorskie pluginy a tym bardziej skrypty dodaj nowy świat niebo, na którym można zdobyć prot 5 a portal robi się z bloków diamentów czy to takie trudne zmienić generator i jakieś bossy lub nowe rudy ze stone dodać np: diament prot 1 a z niego prot 5 i więcej takich światów zamiast tego kolejne plagiaty i gówna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...