Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-254068-0-61747100-1406059403.jpg  

IP SERWERA:  orzocraft.hostmc.pl
SLOTY:  30-40 (zależy od ilości graczy)
TYP:  Survival-Frakcje
PVP:  Tak
PREMIUM:  Nie
NETHER:  Tak
POTWORY:  Tak
ZWIERZETA:  Tak
WHITE LIST:   Nie
screen.png
post-254068-0-64560500-1405684145_thumb.png
post-254068-0-12080700-1405684123_thumb.png

admin.png
Założyciel: HaNy3eeK

Założyciel: Orzo

HeadAdmin: Niquein 

Budowniczy: Wolne

YouTuber: __Klopsik__

KIdMod:TheVolume
pluginy.png

Dobrze dobrane.(autorskie)
Specjalnie na serwer typu
Survival + Frakcje

strona.png
Nasz itemshop https://lvlup.pro/mc/22726/shop

Nasz fanpage https://www.facebook.com/orzocraft?skip_nax_wizard=true&ref_typeopis.png

Dlaczego warto zagrać na tym serwie ?
To proste pytanie na które zaraz wam odpowiem :)
1.Serwer nie padnie po tygodniu.
2.Profesjonalny ItemShop.
3.Miła Administracja oraz gracze.
4.Administracja zawsze was wysłucha, np: jak będziecie chcieli powiedzieć sugestie dotyczące serwa.
5.Dobrze dopasowany drop jak i exp  z kamienia.
6.Parkoury, speef, ox ...
7.Na tym serwerze nie będziesz grał zeby założyć gildie, tutaj bedziesz zawierał sojusze, budował gildie jak i walczył, dlatego gildie są darmowe.
8.Na spawnie znajdziecie informacje dzięki którym będziecie wiedzieli co i jak.
9. Rekrutacja : ONLINE.
10.Częste eventy.

Item Shop

z możliwością kupienia

- SVIP
- VIP
 - enchant (30lvl)

I wiele innych rzeczy
     Przedmioty z kamienia:
   -Proch    (0.8%)
   -Diamenty (1%)

-Żelazo   (3%)

-Złoto   (1.5%)
                      -Czerwony Proszek (2.5%)
       -Obsydian (0.6%)

OrzoCraft źródło dobrej zabawy.

image.png

Generator by @KashtanPL

Opublikowano

Proszę dodać banner.
24h

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

ahh ok ;)

serwer dopiero jutro startuje ale po 20 minutach są pustki okk ;)

a serwer nie ma nawet tygodnia ;x typowy hejter

Opublikowano

Start serwera przeniesiony na 18lipca o godzinie 20:00

zapraszamy na serwer przepraszamy za usterki

w zamian odbędzie się event rekompensujący.

Opublikowano

Ludzie, bez was ten serwer praktycznie nie istnieje, a zapewne większość z was nie może znaleźć fajnego serwera. Wbijajcie tutaj! Administracja miła, poprawki cały czas trwają, i będzie losowanko, o którym dowiecie się wbijając na serwer ;)

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Wszystkie pluginy z neta, nic nowego, nic ciekawego, chłam, wyznaję zasadę że spawn to wizytówka serwera ---> tutaj są jakieś gów&a z liści, administracja ----> 12-14 lat max., max 5 os na serwie. NIE POLECAM ! :)

Opublikowano

Do co serwera, nie jest jakoś zbytnio rozbudowany czy coś,

w prezentacji pisze że jest 40 slotów a tak naprawdę jest 30, lecz serwer ma nawet fajną mapę, ale nie za bardzo. Nie jest tak źle. Jak ulepszysz serwer to zagram :) + serwer ma miła administracje.

Opublikowano

Pluginy nie są z neta, bylo 40 slotów, lecz nie było graczy to po co tracić RAM, serwer ma 2 dni wiec potrzebujemy graczy, więc nie hejtujcie, tylko grajcie...

A na serwerze jest zawsze z 10-20osób.

Opublikowano

Nie polecam serwera. Nie ma ani jednego autorskiego pluginu choć piszą że są. Druga sprawa dostałem bana za to że napisałem książkę i rzuciłem ją ,,właścicielowi". Powód bana ,,Cheaty" Gratuluje inteligencji. Pozdrawiam.

28668778758492166319.png

Opublikowano

Nie polecam serwera. Nie ma ani jednego autorskiego pluginu choć piszą że są. Druga sprawa dostałem bana za to że napisałem książkę i rzuciłem ją ,,właścicielowi". Powód bana ,,Cheaty" Gratuluje inteligencji. Pozdrawiam.

Kolego bana dostales za cheaty. Nie ma ani jednego autorskiego pluginu? wpisz np. /f wiec nie pisz głupot

Wszystkie pluginy z neta, nic nowego, nic ciekawego, chłam, wyznaję zasadę że spawn to wizytówka serwera ---> tutaj są jakieś gów&a z liści, administracja ----> 12-14 lat max., max 5 os na serwie. NIE POLECAM ! :)

Wiekszej czcionki sie nie dalo? Max 5 osob? Osob gra 10-15 wieczorem.Nabijac posty tu wbiles? I pozatym to jest serwer SV+Frakcje wiec spawn nie musi byc jakis PRO

Opublikowano

Jeśli chodzi o spawn to jest z internetu, z jednego mniej znanego
filmiku na Youtube, tak dla wiadomości.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Serwer to gówno! ani 1 autorskie pluginu! wszytkie pluginy na nacie można znaleść!

Nie pisz głupot jak nie grales... Pluginy ja robilem wiec dziekuje. Pozatym np. jakis admin zrobi plugin factions a w necie jest inny factions i co to on sciagal wiec nie hejtuj tylko sie opanuj. 

Jeśli chodzi o spawn to jest z internetu, z jednego mniej znanego

filmiku na Youtube, tak dla wiadomości.

Synthio nie ja wgrywalem spawn , a po drugie ten spawn budowany byl przez Hany3eek (Wlasciciela) samodzielnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...