Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Metin 2 - media zmiana

BabyBuns!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętam czasy, jak sam wrzucałem do działu media w metin2 jakieś ciekawe screeny, śmieszne rozmowy czy cokolwiek innego. Teraz z tego działu zrobiła się jedna wielka reklama "lets plejuf" a jedyne grafiki czy screeny jakie tam występują to nowych broni, wierzchowców czy czegokolwiek tam kto co wrzuca na swój nowy, jakże zajebisty serwer. Od dawna nie widziałem w tym dziale niczego śmiesznego ani interesującego jak jeszcze rok czy dwa lata temu. Skoro jest dział z prezentacjami czy zapowiedziami serwerów, to czemu tam ludzie nie wrzucają grafik przedstawiających zmian na swoich serwerach? Skoro jest dział Filmy użytkowników MPCForum to czemu tam nie wrzucają tych filmów? Proponuję zmiany w regulaminie. Mianowicie zabronienia wrzucanie ww. rzeczy do tego właśnie działu. Kiedyś można było zobaczyć śmieszną rozmowę czy jakiś drop ciekawy, czy cokolwiek innego. Teraz nie ma po co tam wchodzić... Tyle ode mnie. Wiem, że rozwlekle to napisałem i niezbyt składnie ale trudno. 

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Stare lata przeminęły, trudno. Mi też się to nie podoba, ale gdyby nie było tego teraz w dziale, to by dodawali coś raz na ruski rok.

Opublikowano

Stare lata przeminęły, trudno. Mi też się to nie podoba, ale gdyby nie było tego teraz w dziale, to by dodawali coś raz na ruski rok.

Dokładnie.

Nie.

Opublikowano

Media to media, czasów nie zmienimy, a mpc jak i metin idą do przodu. Jest to jedyny dział, gdzie możesz pochwalić się praktycznie wszystkich. Jedynie layouty/tła logowania itp. lądują w koszu, bo nie mają bezpośredniego związku z grą.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nadal możesz wrzucać takie rzeczy, w czym ci let's play'erzy przeszkadzają? ;)

Nie.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Media to media, czasów nie zmienimy, a mpc jak i metin idą do przodu. Jest to jedyny dział, gdzie możesz pochwalić się praktycznie wszystkich. Jedynie layouty/tła logowania itp. lądują w koszu, bo nie mają bezpośredniego związku z grą.

f

Opublikowano

Przeciw 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Ja również na nie.

Skoro większość dodaje takie rzeczy i większa część komentuje to nie ma co zmieniać dla garstki osób.

Opublikowano

Admin Cienia
Opublikowano

Uwzględniając zdanie lidera działu sugestia zostaje odrzucona.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...