Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Najlepszy build pod katarine

niachniach2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze składam pod Kate taki o to build :)

sorcerers-shoes-homeguard.gif  >  deathfire-grasp.gif  >  zhonyas-hourglass.gif  >  rylais-crystal-scepter.gif  >  rabadons-deathcap.gif  >  void-staff.gif

Podałem w kolejności. Jeżeli gra jest bardzo łatwa, zamiast rylais-crystal-scepter.gif możesz kupić Wykradacz_Dusz_Mejai%27a_przedmiot.png. Przy max stackach dostaniesz +180 AP, więc przeciwnego adc/apc będziesz niszczył na Q > E > W. :D

Pozdrawiam

Jeśli pomogłem

Możesz dać mi +

Wielkie dzięki :)

Opublikowano

Zawsze składam pod Kate taki o to build :)

sorcerers-shoes-homeguard.gif  >  deathfire-grasp.gif  >  zhonyas-hourglass.gif  >  rylais-crystal-scepter.gif  >  rabadons-deathcap.gif  >  void-staff.gif

Podałem w kolejności. Jeżeli gra jest bardzo łatwa, zamiast rylais-crystal-scepter.gif możesz kupić 8399114055299491207347.png. Przy max stackach dostaniesz +180 AP, więc przeciwnego adc/apc będziesz niszczył na Q > E > W. :D

Pozdrawiam

Nie żeby coś, ale to powinno się kupować na początku gry8399114055299491207347.png, co nie zmienia faktu, że i w mid game też można kupywać. :-)

Ja osobiście tego nie składam.

Opublikowano

Ja polecam Obuwie maga > maska normalna > rabadon/zhonyia> ulepszona maska> wola starożytnych> rabadon/zhonyia> zależny od gry ga/ banshee/ rylai

Opublikowano

Sorcerki > DFG > Rabadon > Void Staff ( kolejnośc nieobowiązkowa ) > sytuacyjnie> od teamu ich zależy, można jako 1-szy item złożyć rylai ( gramy na zeda ), > GA, Maska/Rylai

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...