Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HS-WG

Synthious

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bc5316.png

Wystartowaliśmy! Zapraszamy.

image.png

ts3.png

IP: xxx (Tymczasowy team speak, jeszcze nie dokończony)

• IP: HS-WG.PL
  • TRYB: Survival + Wojny gildii
  • SLOTY: 100
  • MOBY: On
  • PVP: On
  • NETHER: On
  • END: On
  • WHITELIST: Off
  • PREMIUM: Off

=============================

Autorskie gildie
=============================

9228db.png

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Witaj podróżniku! Jeżeli szukasz dobrego i dopracowanego serwera Survival+Wojny
gildii to naprawdę dobrze trafiłeś! Razem z ekipą postaraliśmy zadbać nawet o te
najmniejsze szczegóły... Serwer jest tworzony od graczy dla graczy, czyli z czystej
pasji. Mamy nadzieję, że chwilę na naszym serwerze zostaną długo w pamięci...
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

..:: Drop ze Stone ::..

2f67e0.png

daa4ed.png
a5fec9.png

Tutaj filmik wykonany przez SpavTivi:

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Wpadnę i mam nadzieje że będzie z kim grać!

Pozdrawiam i do zobaczenia

~~ Aarchie / xaxa

* Prezka taka sobie :<

Opublikowano

Wpadnę i mam nadzieje że będzie z kim grać!

Pozdrawiam i do zobaczenia

~~ Aarchie / xaxa

* Prezka taka sobie :<

Dzięki, a co do prezentacji to będzie bardziej estetyczna, ale to już pod wieczór.

Póki co przygotowywujemy się do startu. :)

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Pasjonat
Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo dobrze :D

Myślę, że nie bedzie problemów ze startem.

Oczywiście zagram i zapraszam także innych :D

Opublikowano

@Refresh

Opublikowano

Itemy na gildie zostaną troszkę zmienione, mianowicie tak, aby nie były tylko te co można
wydropić, tylko troszkę utrudzając grę do zdobycia.

Pozdrawiam
~Synthious

Opublikowano

@Refresh: Plugin na gildie zmieniony, gdyż tamten nie działał poprawnie.. Zapraszam na serwer, bo naprawdę warto :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...