Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Z wyspą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Robie nowy tryb serwera  ale nie wiem czy da sie stworzyc cos takiego ze gracz ma oddzielny swiat i na niej wyspa i teraz mam do was pytanie czy da sie zrobic ze gracz moze budowac od wyspy na 20x w kazda strone. Czy bedzie dalo sie zrobic sklep taki zeby powiekszal wyspe o 10x kratek?

Pomogłem daj like!

Opublikowano

Ciezko jest cos takiego zrobic, w ogole nie wiem czy sie da :D

A bedzie sie dalo zrobic osobny swiat albo czy sie da wgrac swoja mape do pluginu na wyspy ale zeby nie byla w niebie tylko na ziemi?

Pomogłem daj like!

Opublikowano

A bedzie sie dalo zrobic osobny swiat albo czy sie da wgrac swoja mape do pluginu na wyspy ale zeby nie byla w niebie tylko na ziemi?

Wiesz, jak bd miał 30 osób na servie to nie wyjdzie pomyśl, że każdy ma swoją mapę, jakie to wtedy bd lagi....

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Potrzebujesz po prostu jakiegoś dobrego pluginu na skyblock, poszukaj na dev bukkit.

Łatwo ci powiedziec jak tam jest 1000 pluginow. Miesiac mi zajmie na szukanie pluginu. Nie ma jakiejs inne odpowiedzi?

Pomogłem daj like!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...