Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na bolu od 10lvla przez półtora roku. Przez to że wszedł nowy patch miałem okazję o tamtego czasu 1 raz zagrać normala bez bola i odkryłem że gram 10000x lepiej niż te wszystkie skrypty. Na skryptach wbiłem gold II a bez nich mam kilkakrotnie większego skila. Anivia 14/0/3 , alistart 1/0/18 janna 0/0/33  thresh 4/1/25 . Polecam zagrać parę normali może wy też odkryjecie w sobie takiego skilla. Grając na bolu miałem 20fps w teamfightach 2/3 obecnie mam 115 w teamfightach 60. Jedyne co mnie denerwuje to ta kamera tuż na głową nic nie widzę :p 

Opublikowano

5/12 annie. Nie potrafię uwolnić w sobie skilla :(

Dawniej Voldemort jk.

Będę grał tak długo. aż  pewnego dnia powiem sobie skromnie

-Wszystko czego chciałem, dzisiaj należy do mnie 

Opublikowano

ehh, jakbyś na bolu starał sie grać defensywnie tak jak normalnie to zrobisz jeszcze lepsze staty, tyle że to raczej trudne bo jak już sie przyzwyczaisz że prawie zawsze jak ktoś jest na low to masz free fraga i nawet pod turreta gonisz to potem cięzko sie odzwyczaic ;x

Opublikowano

bo jak masz bola to wiesz ze wystarczy wcisnąć spacje i lecisz przez cala mape za fragiem a bez bola sam musisz to wyklikać i troche sie nie greedzi :)

zalezy, mam kolege który używa bola ale jak ma łatwa okazje to sam rzuca skille :D natomiast ja nawet kiedy wystarczy hitnac przeciwnika używam spacji bo nie chce mi sie klikac ;]

Opublikowano

Kumpel zrobił solo quadrę dzięki evadeee grał mundoo miał 30hp i dostał ganga na pysk 4 postacie polegające na aoe wbiły pod wieżę za nim a on tylko zygzaki i quadrakill

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...