Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam instruktora helikopterowania

NiNy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Szukam kogos który jest doswiadczony w lataniu helikopterami i jednoczesnie nauczy mnie / wprowadzi do tego swiata (wspólne granie)

TS3: jak najbardziej

Level: 45

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Każdy kto dobrze lata helikopterem lub jetem nauczył się sam , nie da się komuś "wbić" do głowy jak latać , jedyne co może zrobić osoba która dobrze lata to dać ci wskazówki co robić w danych sytuacjach jakich używać dodatków itp. Lataj lataj a samo przyjdzie Ci to z czasem , sam tak miałem ;p

3621780428.png

Opublikowano

Każdy kto dobrze lata helikopterem lub jetem nauczył się sam , nie da się komuś "wbić" do głowy jak latać , jedyne co może zrobić osoba która dobrze lata to dać ci wskazówki co robić w danych sytuacjach jakich używać dodatków itp. Lataj lataj a samo przyjdzie Ci to z czasem , sam tak miałem ;p

Racja dużo czasu zajmuje ogarnięcie tego no chyba że się ma wrodzony talent wtedy jest to bułka z masłem, początki zawsze są trudne najlepiej uczyć się od wroga który Cie zabija i jest lepszy, przyglądając się jemu dowiesz się co i jak i możesz sobie ew. poćwiczyć na pustym serwerze, wiem jak to jest bo sam długo uczyłem się latać jetem http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/Riposta6/vehicles/839567661/pc/, często było gorzej niż lepiej ale nie można się poddawać i mimo cholernie złego wyniku grać dalej i latać przynajmniej ja tak robiłem, nie uważam się za jakiegoś profesjonalistę w lataniu jetem bo jeszcze dużo mi brakuje ale staram się nadrabiać często oglądam filmiki jak ci lepsi latają, na YT masz wszystko jak używać ecm i kiedy go wypuszczać czy flary, manewry oraz utrzymywanie prędkości co trzeba opanować w jecie tak jak częste wymijanie rakiet bez ecm/flar.

Wejdź czasem na ten TS3   178.32.95.135   (nick Riposta6) siedzę tam lub szukaj serwerów stalker legion oraz BTB tam gram najczęściej jak coś polatamy razem i Ci podpowiem parę rzeczy.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

nauka latania, ogladaj filmiki na youtubie, wsiadaj z kims i patrz jak on steruje i sie ucz:) pis joł :)

CPU: AMD FX 8350 4.0GHz GPU: GIGABYTE GeFORCE 970 OC 4GB MOBO: ASUS M5A97 EVO R2 RAM: CRUCIAL BALLISTIX 8GB PSUCORSAIR 600 W 80 PLUS GOLD CASE: ZALMAN Z3 PLUS

MOUSE: A4TECH BLOODY V8M KEYBOARD: ROCCAT RYOS MK KEYPAD: TRACER AVENGER EARPHONES: SKULLCANDY INEAR

maxresdefault.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...