Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagralibyście?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Chciałem was zapytać czy zagracie na nowo powstającym serwie ,,Bloody Sword''? Będzie to serwer SV+Gildie z wieloma autorskimi pluginami i skryptami. Zapewne teraz myślisz ,,Kolejny nudny serwer SV+Gildie, nie bd na nim grać'' ale uważaj bo serwer oprócz pluginów będzie posiadać również MODY. Znajdziecie u nas takie mody jak mo'creatures, kataklizmy przyrodnicze (powodzie, trzęsienia ziemi itd.), granaty oraz TNT uranowe. Serwer startuje 26 Lipca.

Opublikowano

Za 10 dni? Ja bym chętnie zagrał, ale na takich warunkach:

-Mody muszą być interesujace

-Ogarnięta administracja

:D

Pomogłem? Daj like, to nic nie kosztuje, ty nic nie tracisz :)

Opublikowano

Ok, zagram, a macie już IP?

Jak tak to podeślij mi na PW jak możesz (Nick: Ryuuji), mogę zająć się prezentacją serwera graficzną, założeniem forum oraz ogarnianiem na chacie ;>

Do tego znam się na pluginach i mam bardzo dużo czasu :3

Opublikowano

Grałem na kilku serwerach z modami, jednak szybko upadały lub aktywność na nich była zerowa.Mam nadzieję, że z nim się tak nie będzie.

Z chęcią zagram gdy wystartuję.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHubsGaming

Zgadzam się, ja też grałem ale na takich gdzie aktywność była znikoma. Jeden serwer oferował rodzinę i magiczne moce (coś pod Sailor Moon), i padł po tygodniu :>

Opublikowano

Więc zapraszam 26 Lipca o 20 bd 3 mega eventy. Rozdamy 2 Vip, 1 SVip i jedną Gildie, będziesz mógł skosztować rozkoszy w ,,Labiryncie obłudy'', a żeby wprowadzić was w klimat serwa, Oboje właściciele utworzą gildie, zbiorą ekipę i staną na przeciwko siebie, jednak to może właśnie od ciebie będzie zależeć przebieg tej wojny. Serwer bd posiadać także serwer TS :D

Opublikowano

A czy odpowiadam wam wersja 1.6.4 bo mam serwer na pukawka.pl i nie mam możliwości wgrać nowszej wersji

@1361622928-U485574.pngHubsGaming ale serw by wtedy musiał być na 1.6.4. Będzie to dobra decyzja? Czy może jednak zostawić bukkit lub spigot

Opublikowano

A czy odpowiadam wam wersja 1.6.4 bo mam serwer na pukawka.pl i nie mam możliwości wgrać nowszej wersji

@1361622928-U485574.pngHubsGaming ale serw by wtedy musiał być na 1.6.4. Będzie to dobra decyzja? Czy może jednak zostawić bukkit lub spigot

Myślę, że zmiana wersji przy obecnych launcherach nie jest trudna.Zawsze możesz dołączyć jakąś instrukcje jak to zrobić itd. ale nie wiem czy byłoby to potrzebne

Opublikowano

Jak nie masz możliwości wgrać nowszej. Na pukawce możesz wgrać każdą wersję.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...