Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu takie lagi krwa

Janusz Drugi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinni dać nam jakąś rekompensatę... :( 

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

tumblr_n955zxYkWO1qztgoio1_250.gifKatarina BraZZers

Opublikowano

Zlagowalo mi postać i już od 2h mam odnów połączenie

Dawniej Voldemort jk.

Będę grał tak długo. aż  pewnego dnia powiem sobie skromnie

-Wszystko czego chciałem, dzisiaj należy do mnie 

Opublikowano

Powinni dać nam jakąś rekompensatę... :(

jol wykurwia mnie co to riot robi 

ja też mam caly czas ponad 130 ms+ nie da sie grać wgl trudniejszymi psotaciami...Czasem skoki do 300=.=

Spokojnie. To tylko gra. Życie nie ogranicza się tylko do LoL-a. Rozumiem sytuację, że macie teraz na przykład przerwę od jakiegoś obowiązku lub macie wielką ochotę pograć w LoL-a ( akurat w tym momencie ), ale nie dowalajcie się do Riotu akurat w tej sprawie. Jest nowy Patch i widocznie były jakieś utrudnienia, które mogłyby stworzyć poważniejsze błędy w czasie gry.Gdyby Riot olał sprawę, wtedy nie było by płaczu o to, że Riot nie może włączyć rankedów tylko o to, że np. biega wam Zed, któremu nigdy nie znikają cienie ( podałem przykład bugu). Lepiej, że znaleźli problemy wcześniej i szybciej się tym zajęli. Na pewno jeszcze dzisiaj serwery normalnie będą działały.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Spokojnie. To tylko gra. Życie nie ogranicza się tylko do LoL-a. Rozumiem sytuację, że macie teraz na przykład przerwę od jakiegoś obowiązku lub macie wielką ochotę pograć w LoL-a ( akurat w tym momencie ), ale nie dowalajcie się do Riotu akurat w tej sprawie. Jest nowy Patch i widocznie były jakieś utrudnienia, które mogłyby stworzyć poważniejsze błędy w czasie gry.Gdyby Riot olał sprawę, wtedy nie było by płaczu o to, że Riot nie może włączyć rankedów tylko o to, że np. biega wam Zed, któremu nigdy nie znikają cienie ( podałem przykład bugu). Lepiej, że znaleźli problemy wcześniej i szybciej się tym zajęli. Na pewno jeszcze dzisiaj serwery normalnie będą działały.

No tak ,ale NA dostało kiedyś właśnie rekompensatę nie pamiętam już ale dostali fajną sumkę RP. :(

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

Opublikowano

Ja tam słyszałem ze dostali dawno ok. 1-2 sezonu

Bullshit nic nie dostali.

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

Opublikowano

No tak ,ale NA dostało kiedyś właśnie rekompensatę nie pamiętam już ale dostali fajną sumkę RP. :(

Kłamstwo. Mayor Lag często na stronie LoL'a pisze, że nigdy nie było i nie będzie rekompensat w postaci RP. To by tylko zachęcało do ataków. A lagi są, bo nowy patch = problemy z maszyną. Nie podoba sie? To nie graj ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...