Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrot kha zixa?

elAzra3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Ostatnio kha zix dostal nerfa i jakos ludzie przestali nim grac (w tym ja). Czy po ostatniej aktualizacji kha zix jest tak mocny jak przed nerfem? Pytam sie bo nie pamietam poczatkowego dmg kha zixa z Q, przed nerfem.

Pozdr

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Siemka.

Ostatnio kha zix dostal nerfa i jakos ludzie przestali nim grac (w tym ja). Czy po ostatniej aktualizacji kha zix jest tak mocny jak przed nerfem? Pytam sie bo nie pamietam poczatkowego dmg kha zixa z Q, przed nerfem.

Pozdr

Tam nie chodziło o damage z Q, tylko o ulta. Meta była na ewolucję ulta pierwszego, bo dostawałeś 50% mnie damage na niewidce. Teraz damage na Q, sam nie wiem chyba jest podobny, ale dalej zmieniona jest ta izolacja. Zauważyłem że zaczęli grać teraz tym Kha znów, ale ewolucja to Q > E > W.

Opublikowano

Jako 100 w/50 l khazixem w diamondzie nie zamierzam już nim w ogóle grać, zamiast cofnąć zmiany z idiotycznym dmg reduction na ulcie wycięli mu cały dmg.

Meta się zmienia, atm naut,amumu,mao są na topce w jungli, kha'zix już nawet nie podchodzi do tego czym kiedyś był.

Opublikowano

Kha Zix był zajebisty i znerfili w c**j. Załamałem się, w moim starym biednym pobanowanym koncie zapierdalałem nim po platynkach i diamondach, teraz nim dobiłem 30 lvl nerf i nie ma czym koxić. Teraz pojawił się w rotacji to nim zagrałem.... i pacząc niezależnie, jakbym nie wiedział o jego wcześniejszych możliwościach nawet nie jest źle.... pozytywnie nawet wypadł ten nerf, pamiętam jak Kha był kiedyś w enemy to nie mosznabyło za wiele zdziałać jeśli sam nim nie grałem. Był rzeczywiście za mocny. Polatałem sb po jungli, pobiłem normale, jedna penta nawet poszła :D

Jest nadal bardzo dobry, jeśli umieć nim grać to musieliby chyba mu wszystkie skille obniżyć do 1 dmg żeby był słaby xD

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Zajebisty jest dalej, olać cieci którzy odrzucają postać w kąt bo dostała JAKIEKOLWIEK zmiany a ani tych zmian nie przeczytali ani nawet nie zagrali nim po nerfie. Zagrałem nim dzisiaj rano i jest świetny, aczkolwiek ja nie ewoluuje już R tylko W jako 3 :P 

Opublikowano

Teraz ma słabą jungle ludzie juz nim nie graja ,często ostatnio widzę xina

Co ty gadasz? Dzięki buffowi W teraz o 20% więcej damage w monstery leci do tego skill aoe.

jp8p35.png
Opublikowano

Kha nadal jest mocny, wystarczy umieć nim rozegrać mecz, rozwinąć prawidłowo combo w skillsach i zrobić Tons of Damage. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...