Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bloody V7 Multi Core GUN 3

djbudownik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomożecie mi ?

post-828989-0-93792200-1405513754_thumb.jpg

co chodzi z tym ? Jakoś to można odblokować , bez kupowania ? Co można ustawić w button ? Jak , co ustawić w sensitivity żeby grało się dobrze :)

AKTUALNY NICK : jacobW 

EMAAAA  :lenny:

Opublikowano

Core3 jest płatne (20$), nie szukałem cracka czy coś więc się nie wypowiem ale core2 nie różni się prawie niczym od core3 nawet mogę powiedzieć że jest gorsze. Wraz z przyjacielem testowaliśmy core2 i 3 w grze cs 1.6 na zombie-mod tam liczy się głównie strzelanie baniek. Więc core2 był świetny bo robił 2x strzał co się przydawało. Core3 ma niby mniejszy rozrzut, widziałem akcje w filmie z COD'a gdzie faktycznie był on mniejszy. Jak wiadomo yt nie zawsze jest 'trafne' więc tutaj zostawię bez komentarza. Ja polecam grać na core2 taka moja opinia ew. poszukać cracka może jakiś istnieje.

BTW. jest wersja TRIAL 1000 kliknięć na core 3 i 4. Wypróbuj sobie (chyba że już zużyłeś: P)

Sensivity ustaw tak jak tobie odpowiada każdy ma inny gust tutaj tylko godziny w grach dadzą efekty.

graphic.png
Opublikowano

był już kiedyś temat z 2 miesiące temu o tym jak odblokować i jaką aplikacją z potrzebnymi plikami i softem do myszki z moim opisem, poszukaj sobie w dziele komputery... mi się nie chce

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Core3 jest płatne (20$), nie szukałem cracka czy coś więc się nie wypowiem ale core2 nie różni się prawie niczym od core3 nawet mogę powiedzieć że jest gorsze. Wraz z przyjacielem testowaliśmy core2 i 3 w grze cs 1.6 na zombie-mod tam liczy się głównie strzelanie baniek. Więc core2 był świetny bo robił 2x strzał co się przydawało. Core3 ma niby mniejszy rozrzut, widziałem akcje w filmie z COD'a gdzie faktycznie był on mniejszy. Jak wiadomo yt nie zawsze jest 'trafne' więc tutaj zostawię bez komentarza. Ja polecam grać na core2 taka moja opinia ew. poszukać cracka może jakiś istnieje.

BTW. jest wersja TRIAL 1000 kliknięć na core 3 i 4. Wypróbuj sobie (chyba że już zużyłeś: P)

Sensivity ustaw tak jak tobie odpowiada każdy ma inny gust tutaj tylko godziny w grach dadzą efekty.

Nie nie wykorzystałem , dzisiaj myszka przyszła :) jak wyprobować core 3/4 ? 

Opublikowano

RTFM czyli tylko przeczytać instrukcje obsługi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Chodzi mi o takie coś :D http://www.mpcforum.pl/topic/1138792-odblokowanie-bloody4/ 

To jest to ? http://legalsite.pl/programy_soft/inneprog/472653-a4tech-bloody-v7-v8-aktywacja-core-3-i-4.html 

PS. Aktywowałem tą darmową wersje , i chciałbym .. pełną , oczywiscie nie chce tego kupować .. bo to zbędne ale może można jakoś to ominąć i zhakować :p

• 1 rok później...
Opublikowano

Tylko jak aktywować triala bo nie widzę przycisku :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...