Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runy] Top/jungla

Gandern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma takich runek... Na topa... Na topa idziesz Nasusem, Riven, Tryndamerem, Renektonem, Rumblem i każdy używa innych run. To samo jungle- Kha'Zix, Lee Sin, Evelynn, Elise i to samo inne runy na każdego.

Opublikowano

@nojs pierdolenie, topowi gracze grają na 2-3 stronach run na każdej postaci. Co do tematu to na probuilds.net możesz sobie określic każdy build, specki i runy dla każdej postaci i zawsze są na teraźniejszą mete ;)

Opublikowano

No ale napisałem że skupię się na postaciach ad więc pod postacie ad łatwiej zbudować runy niż pod ap i ad

gQSkfLC.png

Opublikowano

@2x up

Od kiedy bierze sie armor per lvl na topa <lol> Mam nadzieje ze cie kiedys psotkam jak bede gral lee, spadasz na 3 hity + q. 

Na topa tuny na ad:

marki flat ad

seale flat armor

quinty flat ad

glyphy flat mr x8 + 1x flat ad

Ap:

marki flat magic pen

seale flat armor

quinty flat ap

glyphy flat mr

Opublikowano

No dobra, ale są postacie AD jak Udyr czy WW którzy używają Attack Speed, są też Lee Sin czy Kha, który wolą ad i penetrację.

No ale typowe AD:

Marki- AD

Seale- Armor/HP/HP per level

Glyphy- Magic resist/magic resist per lvl.

Quinty- AD

W jungle na Udyra itp. to quinty pod movement speed.

@nojs pierdolenie, topowi gracze grają na 2-3 stronach run na każdej postaci. Co do tematu to na probuilds.net możesz sobie określic każdy build, specki i runy dla każdej postaci i zawsze są na teraźniejszą mete ;)

Haha. A Ci topowi to z Golda tak? Tam to używają 2 stron i wystarczy.

Opublikowano

A lepiej kupić seale armor czy armor per lvl ?

Seals - Armor. Jak grasz Ap Mid to Health per Level, ale na topa zwykłe Armor. ;)

/edit

Jeśli pomogłem

Możesz dać mi +

Wielkie dzięki :)

Opublikowano

A lepiej kupić seale armor czy armor per lvl ?

Wszystkie linie kupujesz armor flat, chyba, że idziesz na supp'a i robisz full tanka runy, wtedy możesz wziąć i flaty i per levele.

Na mida tylko hp per level na sealach.

Na topa możesz wziąć mr'y per lvl.

­

809131449509880369478.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...