Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy polecasz hosting enderchest? Czy pod względem wydajności polecasz hosting enderchest?

Hosting Enderchest  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy polecacie hosting enderchest?

2. 2. Czy pod względem wydajności polecasz hosting enderchest? (Pod względem małej ilości lagów)

• Tak , jest wręcz świetnie
    • Nie , u nich jest koszmarnie
      0
    • Nie kupuj u nich serwera przenieś się na inny!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema miśki :D
Czy polecacie hosting enderchest? Czy pod względem wydajności polecasz hosting enderchest?

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Ja serdecznie polecam owy hosting. Posiadają bardzo wydajne maszyny. Bardzo dobry kontakt. Nie wygurowane ceny jak na tak dobre usługi. Jestem z nimi od internalhost-sms.pl i naprawdę polecam !

gra.png

Opublikowano

@crafterhost

Miałem u nich serwerów kilka i straszne lagi, ja ci polecam mineserv.eu albo lvlup :)

Co do drugiej to tam wybierasz za darmo ilość slotów, a za 512 MB (czyli 1 pakiet) masz 30 dni za 4 zł!

Pomogłem? Daj like, to nic nie kosztuje, ty nic nie tracisz :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMMaker Jak ja nie na widzę takich osób jak na przykład ty. Kolega chce tylko enderchest nie jakieś lvlupy, fiberhosta i inne.

@topic

Powiem tak. Miałem tam serwer w sierpniu 2013 roku. Jeśli chodzi o cenę to nie było źle, lecz jedyna rzecz to, że dawali tylko 72mb ramu na slot. Były ciężkie crashe konsoli, czasem serwera.

Obecnie nie mam tam serwera, lecz widać, że znacznie się poprawili. Jedyna rzecz to panel, gdyż w tamtym roku panel był brzydki i nie intuicyjny.

Opublikowano

@DomT2000 popieram, jednak teraz w porównaniu z tamtymi czasami jest znacznie lepiej, więcej ramu i autorski panel, tak więc jak najbardziej polecam.

@down - Czy on pyta jaki hosting polecacie? Zadał pytanie czy warto kupić na tym hostingu, a nie na innym.

regular-banner-3.png

Opublikowano

@Endrju23

Według mnie (używam lvlup), jest lepszy dlatego że:

-Przyjemna administracja, informują o przekroczeniu ramu

-Płatności jest wiele

-Pakietów tak samo jest wiele

I inne :D

Pomogłem? Daj like, to nic nie kosztuje, ty nic nie tracisz :)

Opublikowano

@crafterhost

Miałem u nich serwerów kilka i straszne lagi, ja ci polecam mineserv.eu albo lvlup :)

Co do drugiej to tam wybierasz za darmo ilość slotów, a za 512 MB (czyli 1 pakiet) masz 30 dni za 4 zł!

@Endrju23

Według mnie (używam lvlup), jest lepszy dlatego że:

-Przyjemna administracja, informują o przekroczeniu ramu

-Płatności jest wiele

-Pakietów tak samo jest wiele

I inne :D

Witam , nie pytam sie o fiberhosta czy lvlupy. tylko o ten hosting :)

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...