Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie przez internet

mike700v

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dużo wolnego czasu, u mnie na wsi nie ma prac sezonowych a chciałbym trochę zarobić. Słyszałem że da się złapać trochę grosza przez "prace" przez internet. Sęk w tym że jestem niepełnoletni i na wielu stronach wymagają osiemnastki. Mam jakieś tam konto w PKO dla młodzieży więc przelewy są możliwe. Znacie jakieś pewne strony na których powypełniam ankiety, porozsyłam reklamy czy coś w tym stylu i dostane pewne pieniądze pomimo braku 18 lat. Nie muszą być to jakieś kokosy byle żeby pieniądze były na pewno a nie że po miesiącu zmulania przed kompem nie zobaczę ani złotówki. Z góry dzięki za pomoc 

Opublikowano

Tematów jest milion na tym forum.

Wpisz w wyszukiwarce "zarabianie", ew. "zarabianie w internecie".

+ Zacznij używać tej opcji przed założeniem każdego tematu, bo to irytujące gdy widzi się 5 raz taki sam temat.

Aktualnie najlepszym serwisem jest PaidVerts (płaci nawet kilka $ za reklamę)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Mam konto na PaidVerts, wyklikałem reklamy BAP, kilkanaście reklam po 0.0005- 0.125 $. W tym momencie mam niecałe 5 centów i 300 punktów BAP. Mam teraz czekac na kolejne reklamy BAP? Trochę tego nie rozumiem, zwłaszcza dlatego że wszystko po angielsku a jakimś specem od języków obcych nie jestem. Kiedy zacznę dostawać droższe reklamy po np 0.1$ - 1$ ?? Oglądałem już kilka poradników ale w żadnym z nich nie było konkretnych odpowiedzi na moje pytania.

Opublikowano

Takie strony typu wypełnianie ankiet czy klikanie w reklamy to duża kasa... ale dla twórców takowego serwisu. Wydajniejszą metodą jest aby to ktoś za nas oglądał te reklamy (taka osoba robi to nieświadomie). Jeżeli umiesz zachęcać ludzi i potrafisz więcej niż klikanie w reklamy gdzie zarobisz grosze to napisz mi na pw, podaj gg lub skype a w zamian za zarejestrowanie się na kilku portalach z refa dostaniesz kilka cennych wskazówek.

Opublikowano

Mam konto na PaidVerts, wyklikałem reklamy BAP, kilkanaście reklam po 0.0005- 0.125 $. W tym momencie mam niecałe 5 centów i 300 punktów BAP. Mam teraz czekac na kolejne reklamy BAP? Trochę tego nie rozumiem, zwłaszcza dlatego że wszystko po angielsku a jakimś specem od języków obcych nie jestem. Kiedy zacznę dostawać droższe reklamy po np 0.1$ - 1$ ?? Oglądałem już kilka poradników ale w żadnym z nich nie było konkretnych odpowiedzi na moje pytania.

Stawki za reklamy zależą od tego ile masz punktów BAP. 

Przykładowo dostajesz kilkanaście reklam wartych łącznie 1,5$. Jak pojawią ci się te reklamy to z twojego konta znika 3100 BAP.

Możesz jednak kupić paczki - każda po 1$, a po zakupie każdej dostaniesz 3100 BAP.

Z jednej paczki masz więc około 0,5$ zysku.

Jak chcesz coś zarabiać na tej stronie to wpłać np. 10$ - dostaniesz za to 31 tysięcy BAP, po paru dniach klikania zarobisz na czysto 5$.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Astrocash. Poczytaj poradniki aczkolwiek to wymaga poświęcenia dużego.

Lepiej znajdź jakąś pracę śmieciową bo będzie szybciej i prościej już...

Opublikowano

No pewnie, że tak. Odpalasz go na 2/3dni ( is jeden dzień wcześniej ) i zamykasz z powodów osobistych ;)

Kilka tysięcy w takim czasie to naprawdę mega kasa ;D

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Jeśli chcesz zarobić stabilnie około 30-40 zł to adf.ly+ shorte.st i fanpage 10k lajków i zdjęcia nagich lasek.- sparwdzone

Lepsze są subskrypcje  sms podczas jakiegoś eventu, gali. ksw itd które nie można obejrzeć w darmowej telewizji to w godzinę spokojnie 30 zł

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...