Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League Of Legends - Jak zacząć.

WiktorW06

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, grałem kiedyś dawno temu w lola wbiłem tam z jakiś 15lvl i po prostu mi się znudziło...

Teraz widzę iż naprawdę dużo osób pogrywa  w tą grę więc sobie pomyślałem że może warto powrócić.

Głównie odrzuca mnie to gadanie po "lolowemu" ogarniam mniej więcej co to znaczy top mid bot feed gank... ale tego jest zbyt dużo chciałbym po prostu zacząć grać już z jakimś doświadczeniem a nie jak "noob".

Również nie ogarniam tych całych rankedów po wbiciu 30 lvl'a możecie napisać jak to się odbywa?

Więc po krótce głównie interesuje mnie abyście napisali tutaj pare znaczeń z lola i co one oznaczają (takie najpopularniejsze)

Jak grać... tzn. jak dostosować się do rozgrywki i grać drużynowo aby wygrać.

Oraz te rankedy, co się robi po wbiciu tego 30 lvl'a itp...

Z góry dziękuję za każdą pomoc.

v4i4.jpg

Opublikowano

Ja grać w lola uczyłem się oglądając streamy, z czasem samo ci to przychodzi i nie możesz się tego nauczyć jak regułki, którą będziesz powtarzał, polecam Ci taki sposób i zwracanie uwagi na to co kupują, jak grają, jak się komunikują :)

25jcw2w.jpg

Opublikowano

Dobra dzięki wam ;)

@4world wiesz co? Wolę w dresach chodzić śmiało niż se w rurkach miażdżyć jajo ;)

tylko że ja nie chodze w rurkach rapsie 

Opublikowano

@4world

Kurde nie rozumiem o co Ci chodzi. To moja sprawa jak się ubieram i czego słucham... i nie, nie słucham gimbo mafii ani niczego innego. Słucham normalnego rapu o życiu a nie o żadnej trawie czy innym syfie.

Zresztą co ja Ci się będę tłumaczył...

v4i4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...