Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] V.I.P Hack V3.0 By Eliteengine

wrboy1210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ss1l.pngvt2.pngdl3g.png

Instrukcja:

• Włączamy 4Story(logujemy się na postać etc)
  • Włączamy hacka.
  • Włączmy funkcje które nas interesują.
  • Pamiętajcie! Przed otworzeniem sklepu bądź banku(w hacku), należy najpierw otworzyć prawdziwy sklep i tak samo z bankiem.

Każdy post typu: "To zniszczy 4Story, usuń to" etc. będę traktował jako spam i natychmiast raportował.

off

Opublikowano

opcja z bankiem bardzo przydatna, teraz juz absolutnie nie bedzie potrzeby wychodzic do keter:)

daje plusik

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

"Bank" To Depozyt Idiotki . W Depozycie Zostawia Sie Item Ktore Sie Zbiera Lub Na Wyzszy Lvl Naszej Postaci. A "Szefem Depozytu" Jest Bankier W Kazdym Miescie...

1044853342.jpg
Opublikowano

no skoro z was takie 'cwane bestie' to wezcie mi wytlumaczcie jak to dziala zamiast wyzywac od idiotow.. bo jak wlącze depo i pozniej w hacku ten bank too.. no i wlasnie co dalej? i jak to sie pozniej niby przydaje?

Opublikowano

ach kici dzieki Ci za twą jakże błyskotliwą i niezwykle pouczającą odpowiedz.. To że Tobie mama pomaga w grze to nie znaczy że wszyscy mają tak dobrze;].. a następnym razem jak nie chcesz pomoc to się nie udzielaj.

Opublikowano

ależ pomogłem:)

jak nie umie sie nawet posłużyc gotowym czitem niech nie uzywa:D

Za pomoc o + Proszę

Opublikowano

nie wiedzialem za bardzo do jakiego tematu sie wbić zeby zadac to pytanie ale skoro gram na hacku to moze tutaj.. wiec chodzi mi o to czy wiecie jaki skill w kaplanie powoduje ze wszystkie mobki padaja co sie kolo nich przejdzie? za pamoc daje wielkiego '+'

Opublikowano

nie wiedzialem za bardzo do jakiego tematu sie wbić zeby zadac to pytanie ale skoro gram na hacku to moze tutaj.. wiec chodzi mi o to czy wiecie jaki skill w kaplanie powoduje ze wszystkie mobki padaja co sie kolo nich przejdzie? za pamoc daje wielkiego '+'

To skill Maga, który nosi nazwę "Rozrzedzenie zimna".

off

Opublikowano

wystarczy isc do depozytu i włączyc i tyle a potem wlonczyc hacka i otwiera nam bankiera kiedy mamy ochotę a ty bartol ogłupiałes chyba z tymi minusami bo bez przesady bo ja prubuje "czasem" komus pomoc dostaje + a tu sie znajdzie taki tkóry mi wystawi z 20minusów

Opublikowano

kici nie przesadzaj.. nie wystawilem Ci tyle minusow.. gora ze 3-4.. a jak juz chcesz 'pomoc' to pomagaj a nie ze wyzywasz ludzi od idiotow ktorzy jak nie umieją uzywac hack'ow to wedlug Ciebie lepiej zeby z nich nie kozystali.. i gdzie tu widzisz swoja pomoc?.. teraz chyba wiesz za co dostales minusa co?

Opublikowano

3-4 minusy od wielu wypowiedzi!!!!

jak zauważyłem miałem 70 a dzień puźniej 54 to nie wiem jak nie ty to sory

Opublikowano

Gdzie jest link do pobrania??

xD bo nie widze.

Jeśli jest on z MEGAUPLOAD to mógłby ktoś wrzucić na np. speedyshare??

bo MU mi nie działa

Nauczmy Dzieci NEO dawać LUBIĘ TO!

To nic nie kosztuje, a motywuje -.^

Opublikowano

Gdzie jest link do pobrania??

xD bo nie widze.

Jeśli jest on z MEGAUPLOAD to mógłby ktoś wrzucić na np. speedyshare??

bo MU mi nie działa

Musisz klicknąć w buttom "DL"(Download).

Download na speedyshare:

http://www.speedyshare.com/files/21805374/4Story_V.I.P._Hack_UPDATED_V3.0_made_by_EliteEngine.rar

off

Opublikowano

tak kici przejrzales mnie na wylot.. bylem na Ciebie taki zly ze postanowilem w 16 postach postawic Ci minusy.. hmm.. a moze mi sie tylko nudzilo.. no ale jakos mi nie jest przykro.. zacznij pomagac to Ci wstawie plusa:]

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...