Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoEnforce 1.1 [ New version for patch 4.12 ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I to wina tego Zaraxa, który ma iloraz inteligencji równy nie wiem czemu bo kto inny ma tak niski iloraz?  Nazwę go więc idiotą i nie mogę otrzymać za to bana bo Endymion nazwał tak KicheMCPL i kary nie otrzymał więc spierdalać.

Koniec imprezy, zdegradujcie tego boba z golda, który nawet z full repo wyjść z niego nie mógł, elo.

Opublikowano

I to wina tego Zaraxa, który ma iloraz inteligencji równy nie wiem czemu bo kto inny ma tak niski iloraz?  Nazwę go więc idiotą i nie mogę otrzymać za to bana bo Endymion nazwał tak KicheMCPL i kary nie otrzymał więc spierdalać.

Koniec imprezy, zdegradujcie tego boba z golda, który nawet z full repo wyjść z niego nie mógł, elo.

A co on takiego zrobił?

Opublikowano

A co on takiego zrobił?

no co zrobił? udostępnij publicznie enforce, i zrobił korzystając oczywiście z odpowiedzi użytkowników forum w dawnym 40stronicowym wątku największy poradnik do tego z uwzględnieniem jak sobie z czym radzić itd... nie bez przyczyny wyladował on na praktycznie każdym zagranicznym forum ;) o ile znalezienie enforce dla używających brain.lua było minutą roboty "bol fake vip speedyshare" w google. o tyle ja myśle że najwięcej zaszkodził społeczności mega poradnik bo zebrał do kupy wszystko co przez 40stron o tym napisaliśmy. umówmy się... wątpie żeby ci wszyscy obcokrajowcy byli w stanie poradzić sobie z tym czytając 40stron tematu... przeiceż połowa forum nie ogarniała o czym my wogle do nich piszemy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...