Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się tak, po jaki c**j kupować Vipa w BoL'u?
Po patchu ZAWSZE przez jakieś 5-7 dni są albo zjebane pakiety, albo 95% skryptów nie działa, bo Lib nie ma update, itd.
Skrypty dla vipów to w większości Paidy, te darmowe sa albo c**jowe (i nie dorównują skryptą a free), albo nie updatowane, teraz niemal wszyscy jak robią non-paid skrypt, to udostępniają go dla free. Czemu?
VPrediction i Collision od jakiegoś czasu działają także dla free, co moim zdaniem całkowicie pogrzebuje sens kupowania ViP'a.
Chyba jedyną rzeczą, która przemawia za kupnem Vipa to nowa wersja 1.3 Prediction, która całkiem rozkurwia, ale to i tak Paid, a VPro wcale nie jest aż tak dużo gorsze, Xerathem mi 95% Q i W wchodz na skrypcie od Hellsinga.
Jakie jest wasze zdanie na temat kupowania Vipa? (Bez tekstów "Nie ma sensu kupowania Vipa, bo jest Enforce", mi chodzi OGÓLNIE o sens Vipa). 
By nie było, sam mam VIpa, czekam, aż ta gruba pizda Spudgy zapdejdzi coś, i modlę się, by czegoś przy okazji nie spierdolił, ale nie wiem po co, bo on sam jest zapewne spierdolony.

Opublikowano

o enforcie nie ma co mówić , w sumie jestem ciekaw czy to zfixuja bo jak skrypt używa sourceliba to jest bezużyteczny + w c**j skryptów na tym gównie nie działa. Z tego co pamiętam jak miałem vipa ok 1-2 miesiące temu to było ok czyli po update bola czekało się godzinke jak jakiś skrypt odpierdalał i działało nie wiem jak jest teraz. ;) ale tak to jest sens w c**j, jak sie ma skrypty płatne ofc.

Opublikowano

o enforcie nie ma co mówić , w sumie jestem ciekaw czy to zfixuja bo jak skrypt używa sourceliba to jest bezużyteczny + w c**j skryptów na tym gównie nie działa. Z tego co pamiętam jak miałem vipa ok 1-2 miesiące temu to było ok czyli po update bola czekało się godzinke jak jakiś skrypt odpierdalał i działało nie wiem jak jest teraz. ;) ale tak to jest sens w c**j, jak sie ma skrypty płatne ofc.

Jest już naprawiony sourcelib więc nie wiem o czym gadasz.

Opublikowano

Jest już naprawiony sourcelib więc nie wiem o czym gadasz.

oficjal fix jakis??

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

No teraz to jest gówno, na "ogólny" update przynajmniej 12-24 godzinki, w poprzednim patchu (czyli po 4.11), gówno działało przez niecały tydzień, do tej pory nawet niektóre większe skrypty mają problemy (choćby Shadow Vayne), wyczuwam że teraz będzie tak samo.

Opublikowano

No teraz to jest gówno, na "ogólny" update przynajmniej 12-24 godzinki, w poprzednim patchu (czyli po 4.11), gówno działało przez niecały tydzień, do tej pory nawet niektóre większe skrypty mają problemy (choćby Shadow Vayne), wyczuwam że teraz będzie tak samo.

ale co ty pierdolisz człowieku 4.11 to byl spory patch teraz jest bardzo maly patch i szybko wyjdzie update kiedytylko spudgy sie obudzi

Opublikowano

To usuń prodiction geniuszu a jak nadal będzie freezowało to coś zjebałeś

no a co to zmieni jak skrypt bedzie potrzebowal proditction to ściągnie i to w dodatku nowe ktore bardziej zjebie sprawe@_@

Opublikowano

no a co to zmieni jak skrypt bedzie potrzebowal proditction to ściągnie i to w dodatku nowe ktore bardziej zjebie sprawe@_@

lol, po co calkiem usuwać ?  zostaw na wersji 1.2 i ustaw tylko do odczytu żeby nie patchowalo..

Opublikowano

ale co ty pierdolisz człowieku 4.11 to byl spory patch teraz jest bardzo maly patch i szybko wyjdzie update kiedytylko spudgy sie obudzi

No już nie przesadzaj, że jest jakaś kolosalna różnica między 4.11, a 4.12. Zresztą przy 4.10 i bodajże 4.9 bol też potrzebował kilka oficjalnych apdejtów przez parę pierwszych dni zanim wszystko zaczęło normalnie działać. Jutro jeszcze będzie osobny patch z nowym trybem co znając życie dodatkowo coś spierdoli.

@topic

Też to zauważyłem i nie dawno pisałem o tym. Rzeczywiście różnica między vip, a free od momentu kiedy vprediction działa dla wszystkich, nie już już tak duża. Oczywiście dalej vip ma sens, chociażby dla Evadeee, paid prodiction i kilku innych skryptów. Różnicą też jest możliwość używania exploitów, ale każdy z mózgiem i tak zazwyczaj ma wyłączone. Po prostu vip to już nie jest must have jak kiedyś, żeby cokolwiek ugrać na bolu.

btw. Działa ci Q Xeratha na free? Z tego co pamiętam to jeszcze niedawno charge wymagał pakietów.

Opublikowano

Szczerze, to Vipa kupiłem TYLKO I WYŁĄCZNIE po to, by móc odpalić skrypty na Xeratha xD
Jeden z gości, ten co przerabiał skrypty Hondy dla free (na Ori i Syndre) chciał niedawno też Xeratha zrobić, ale pisał, że wymaga pakietów, więc chyba nadal tak jest. Co do Evadeee, to jest pare innych skryptów tego typu, wcale nie gorszych, a VPrediction > Prodiction, przynajmniej zawsze tak uważałem z tego co widziałem po skryptach, ale teraz Hondy nie ma więc nie wiem jak to będzie wyglądało.

Opublikowano

nowy tryb zawsze wymagal updatu albo fixa tylko na niego :)

Opublikowano

Po to kupować, żeby pokazać, że nie jesteś biedakiem cebulakiem z Polski. (tak jak 90% userów mpc forum, co tylko o cracki/enforce pytają).

MPC <3

Opublikowano

Xerath jest bezużyteczny na free userze, jego Q wymaga pakietów bo to charge, dwa różne headery. VPrediction nie dorówna już Prodiction, bo honda odszedł.

Opublikowano

@Marcoly

Właściwie to czemu honda odszedł? Jeszcze skasował swoje konto na githubie i k***a naraził użytkowników bola na gnój.

Nie wiadomo, usunął konto bo mógł. :D To, że jakiś polaczek (serwer, na który były wysyłane dane leżał w Polsce i były na nim polskie strony) zrobił wielką krucjatę nie jest jego winą ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...