Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki

Kurczaczek007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakies hacki na generator funds ( tylko żeby nie trzeba było podawac numeru telefonu). B) Z góry dzięki.

Nie ma takich. Twoje dane konta zapisane są na oficjalnych serwerach od EA. Więc nie licz na jakieś generatory, bo większość to KEYLOGERRY!

Jak chcesz fundsy to jest na to jedna dobra rada: KUP! :P

Opublikowano

A są czasami zniżki na fundsy?

Tak, co miesiąc. Ale na wszystkie opcje oprócz Boku SMS

Opublikowano

<_< hmm niestety kupuje sms a te daily drow to da się wylosować coś bez ograniczeń? ( trochę w to gram a jeszcze nigdy nie trafiłem czegoś bez ograniczeń )

Opublikowano

Można. Kup sms 7zł, czekaj na broń w codziennych promocjach, potem za resztę kup kolbę i z czymś takim da się fajnie grać.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Mam  szturmowca i mechanika i czy za 950 funds można kupić coś żeby "koksić" snajperem? ;)

Ja bym czekał na jakąś snajperkę w dziennych promocjach...

Opublikowano

:ninja:Ok a  snajperka zadaje takie same obrażenia z bliska jak i z daleka?

Nie, z bliska zada więcej obrażeń niż z daleka (mówimy o strzale w ciało), bo jeśli o headshocie, to oprócz sv98 i czasem GOL`a z kazdej odległości jest dead.

Opublikowano

<_< hmm niestety kupuje sms a te daily drow to da się wylosować coś bez ograniczeń? ( trochę w to gram a jeszcze nigdy nie trafiłem czegoś bez ograniczeń )

tak na mi się udało za pierwszym razem na medyku wylosować mg36 bez ograniczeń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...