Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Potrzebuję pomocy - Mine24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Parę dni temu zakupiłem serwer na  jakimś hostingu 25 lipca się kończy ale jest tyci problem bo mam zamiar przejść na VPS chyba każdy wie co to jest :-).I tak gdy serwer był nowy w mine24 status chodził poprawnie był serwer on było git.Parę dni potem wgrałem własne pluginy i teraz są problemy na testowym serwerze wszystko chodzi bo mam SpiGota a na mine24 da sie miec bukkita tylko!.I wtedy było coś takiego wchodzę na stronę mine24.pl no i status off!?! wtf jak na serwerze gra ponad 50osób, no to OMG co się stało może mi ktoś to wytłumaczyć.Mam podejrzenia co do bukkita bo nawet kitów nie wczytuje a Spigot wszystko w 100%.Proszę pomocy !? bo nie wiem czy na Serwerze VPS nawet jak SpiGota będę miał to nie będzie takiego erroru.Może to w paczce pluginów Grzemie problem ?! mój skype to kamil.jaworski100 a gadu-gadu : 50947810 Pomocy!

Opublikowano

Jakieś logi masz?

Sprawdź crash report.

A co do tego, czy na spigocie będzie działać. To sprawdź czy na tym hostingu masz opcję zainstalowania własnego silnika.

Jeśli tak, zainstaluj spigota i sprawdź czy będzie śmigać.

Opublikowano

Nie zmieniaj silnika bo ci jeszcze konto zbanują, dodaj stary silnik skoro hosting zabrania zmiany silnika to musisz się do tego zastosować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...