Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spider Win, Scorpions Lose

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda na to, że scenariusz z tamtej edycji się powtarza. Wygrali spidersi. :(

Opublikowano

Don będzie cieszył jape :/

To jest jakieś oszukane czy ustawione, więcej skorpich było na place non stop na QR a spajdi wygrali, Omg..

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie rozumiem tego według czego oni to liczą. Jak zawsze w skorpionach nie można się niczego dorobić a tak poza tym sskorpion nie zgodzę się z tobą więcej ogólnie było spidersow to jest fakt a jeżeli widziałeś ze skorpiony opanowały w ostatnim czasie qr to co z tego jak zapewne stata mieli dobrego skoro znów przegraliśmy...szkoda slow na ten event. Jeszcze jedno czy zmiana flagi coś da? bo pamiętam ze można sobie było kiedyś zmienić na spidera.

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

Nie rozumiem tego według czego oni to liczą. Jak zawsze w skorpionach nie można się niczego dorobić a tak poza tym sskorpion nie zgodzę się z tobą więcej ogólnie było spidersow to jest fakt a jeżeli widziałeś ze skorpiony opanowały w ostatnim czasie qr to co z tego jak zapewne stata mieli dobrego skoro znów przegraliśmy...szkoda slow na ten event. Jeszcze jedno czy zmiana flagi coś da? bo pamiętam ze można sobie było kiedyś zmienić na spidera.

Raczej nic nie da ;D

Opublikowano

No niestety.. Spodziewałem się innego scenariusza ale cóż.. Jeżeli dobrze pójdzie to wygrają w nastepną a przegrają w ostatniej rundzie. Byłoby okey. :D

Opublikowano

f**k, a ja w scorpionsach :/ Myślałem że w tym roku będzie inaczej niż kiedyś :/

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

No to jest dziwne jak nic.. Ogólnie na platynie gra masaa skorpionów, duże rangi.. A jakoś pająków jak widziałem, to małe rangi grające na bravo.. Jaki w tym sens? Może przynajmniej wygramy 2 lub 3 runde.. Bo jak nie wygramy ani jednej to się załamie.. Chociaż znając życie za rok biorąc pająki wygrają skorpiony..

Opublikowano

Podobno 'pajonki' wygrały o 0.08% :/

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

A da się jakoś zmienić team? chętnie się dowiem w jaki sposób, bo jestem aktualnie dosyć sobotnim graczem raz gram raz nie, ale ciągle wracam, wchodzę i widzę siebie w scorpionach z dupy, kiedy to nie wybierałem ich :D 

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

A da się jakoś zmienić team? chętnie się dowiem w jaki sposób, bo jestem aktualnie dosyć sobotnim graczem raz gram raz nie, ale ciągle wracam, wchodzę i widzę siebie w scorpionach z dupy, kiedy to nie wybierałem ich :D

Nie.

Opublikowano

Zrobiłem sobie low konto i jest w spiders'ach.. No cóż, chociaż tam pogram a po nowym update to się bardzo opłaci.

Opublikowano

WYNIKI 2 RUNDY :

Spiders   ----------> 51%   WIN

Scorpions   ------> 49%    LOSE

Opublikowano

Nawet nie trzeba zmieniać nazwy tematu bo zapewne już tak k**** zostanie do końca.Mogło zostać te 6k vs 6k chociaż bym niczego nie żałował bo nie zdarzyłem się zapisać a tak jak do tej pory 5 lose pod flaga pechowego skorpiona...

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...