Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahaha xDDD

Dawniej Voldemort jk.

Będę grał tak długo. aż  pewnego dnia powiem sobie skromnie

-Wszystko czego chciałem, dzisiaj należy do mnie 

Opublikowano

BoL dla Vipów ma być dostępny w godzinach 17-20, free userzy sobie trochę poczekają do 4 dni.

Opublikowano

Dzieciaczki się plują za własny brak mózgu xD. Jeszcze taki śmieć myśli, że kogoś zdenerwuje takim pisaniem xD beka z gimbaaaaaaaaaaaa.

Opublikowano

Czyli bol nie działa ?! Jezuuu ja zrobiłem nowe konto i kupilem dopalacza PD na 3 dni i mialem maniaczyc.

Dawniej Voldemort jk.

Będę grał tak długo. aż  pewnego dnia powiem sobie skromnie

-Wszystko czego chciałem, dzisiaj należy do mnie 

Opublikowano

Po co mam kogoś denerwować ? Masz 2 reporty za spam, 2 posty nie na temat, wypierdalaj.

Pierdol się xD Jebią mnie te reporty :D założę sobie nowe konto jak będzie taka potrzeba :D 

Opublikowano

Czyli bol nie działa ?! Jezuuu ja zrobiłem nowe konto i kupilem dopalacza PD na 3 dni i mialem maniaczyc.

Po co Ci bol na normale?
Opublikowano

No trudno, trzeba czekać panowie :) na bieżąco informują mnie użytkownicy z forum BoL'a i Jeden z VIPÓW napisał tak :

BoL jeszcze nie jest zakutalizowany, musimy czekać od 5 do 7 dni do najbliższej akutalizacji.

76561198034439306.png

Opublikowano

No trudno, trzeba czekać panowie :) na bieżąco informują mnie użytkownicy z forum BoL'a i Jeden z VIPÓW napisał tak :

Aktualizacja zwykle pojawia się do jednego dnia, więc to bzdury.
Opublikowano

Disiaj w godzinach 17-18 będzie aktualizacja dla VIPÓW a dla free userów jak pisałem wyżej ale nie szczegółowo od 5 do 7 dni.

76561198034439306.png

Opublikowano

Czekacie na Update BoL'a bo bez tego grać nie potraficie? Beka... Jeszcze BoL na normale :D

@Topic. Poczekasz sobie kilka dni, a potem poleci magiczny hokus pokus i ban :<

P.S Miszczu, nie masz Challenger'a więc czemu masz tą ikonse :D

Opublikowano

Czekacie na Update BoL'a bo bez tego grać nie potraficie? Beka... Jeszcze BoL na normale :D

Bo napisał do kolegi z kontem challenger, zeby zmienil pierwsza strone z runami na jego kod...

Opublikowano

J****a dziwko po c**j sie wypowiadasz czemu gramy na BoLu skoro to forum o hackach i cheatach? report leci mam nadzieje ze zdechniesz na raka w cierpieniu, elo

Opublikowano

Po kiego uja refreshujesz ten temat skoro już ci napisali, że nie ma nowego .dll skoro jeszcze bol nie był patchowany?

Opublikowano

No to k***a czekam chyba po c**j sie wypowiadacie jak nei macie dll ? Ja p******e piszecie jakies c**jowe posty a nie macie nic do zaoferowania... jak bedzie .dll to niech ktoś wrzuci 

that's all bitches

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...