Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loss prevented

rawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ta unieważniona porażka liczy się do pierwszych 10 rankedów? Przed tą porażką miałem 6 na 10 teraz mam 7 na 10.

Opublikowano

Nie, po prostu wyrzuca Ci ten mecz i grasz 9 klasyfikujących meczy. Jak np. wygrasz 5 przegrasz 4 i 1 lose prevented to masz 5/9 w/l

Opublikowano

Czyli jak teraz pisze mi, że mam 8 na 10 to jeszcze jeden ranked i będę przydzielony? Dobrze kumam ? 

Opublikowano

nie, musisz zagrać wszystkie 10 ale po prostu przy przydzielaniu ten mecz jakby znika i nie liczy Ci na jego podstawie gdzie ma Cie wyrzucić

Opublikowano

w ciągu 10 gier początkowych jezeli natrafileś na (dajmy na to) 1 lose prevented to liczy ci się to jako gra, lecz gra która nie ma wpływu na wynik przydzielania do ligii bądź dywizji. Sumując, jeżeli masz gier 8/10, to musisz zagrać jeszcze te 2, bo gra z lose prevented wlicza się w to (ale jak powiedziałem, nie ma wpływu)

Opublikowano

Mi jak grałem na lagach to nie dało loss prevented.... Riot to ch*je i tyle, nic nie robia z afkami,trolami i problemami z serwerem!

@topic

Nie zaliczy ci tej gry, więc się nie bój :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...