Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

McNajs

KoksuKoksu123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

McNajs
Nasze IP: mcnajs.maxc.pl
Typ: Survival + Gildie
Opis: Wgrywalismy wam pluginy i robiliśmy skrypty, aby gra była przyjemniejsza. Jeżeli czegos brakuje możesz nas poinformować ;).
Itemshop: Tanie rangi, do zakupienia ranga VIP.
POMOCNE KOMENDY:

/drop - pokazuje drop na serwerze
/ekipa - nasza ekipa
/vip - informacje o VIP
Serdecznie zapraszamy na serwer! Naprawde warto zagrac!
S
Serwer normalnie działa. Banner nie działa :D

image.png

Opublikowano

Serwer jak reklama - do dupy. Powpychane pełno niepotrzebnych pluginów. Cały czat wygląda nieestetycznie, administracji nie widać, permisje nie dopracowane... Nie polecam. 2/10 za chęci.

Opublikowano

Twoja odpowiedz jest nie słusznie napisana. A pro po ze administracji nie widać, chyba każdy może mieć wakacje prawda? Nie jesteśmy nolifami ze gramy calymi dniami, permissje nie dopracowane? Wszystkie sprawdzałem od każdej linijki i nie widze tam zadnych bledow, albo żeby jakas ranga miała ich za dużo.  A poza tym, wpisywales kazda komendę i sprawdzales czy możesz ja uzyc? ;). Chat nieestetyczny? Postaralem się zrobić jak najbardziej ulepszony chat, NIE kolor bialy. Ponieważ gracz nie może się skupic na grze tylko na chacie ;).

Opublikowano

Chat nieestetyczny? Postaralem się zrobić jak najbardziej ulepszony chat, NIE kolor bialy. Ponieważ gracz nie może się skupic na grze tylko na chacie ;).

Nadupienie pełnej oczodajnej tęczy z pewnością pomoże :^)

yotsuba.jpg

Opublikowano

Twoja odpowiedz jest nie słusznie napisana. A pro po ze administracji nie widać, chyba każdy może mieć wakacje prawda? Nie jesteśmy nolifami ze gramy calymi dniami, permissje nie dopracowane? Wszystkie sprawdzałem od każdej linijki i nie widze tam zadnych bledow, albo żeby jakas ranga miała ich za dużo. A poza tym, wpisywales kazda komendę i sprawdzales czy możesz ja uzyc? ;). Chat nieestetyczny? Postaralem się zrobić jak najbardziej ulepszony chat, NIE kolor bialy. Ponieważ gracz nie może się skupic na grze tylko na chacie ;).

Co do Administracji to przyznaje, każdy ma swoje "10 minut" na holidaya lecz na czas np. Twojej podróży mógłbyś załatwić z 2-3 chatmodów, którzy mogliby Ciebie zastąpić chociaż w stopniu podstawowym. Jeżeli boisz się udostępnić komuś dostęp do permisji moderatora to zamknij serwer, znajdź pełną ekipę, zrób PORZĄDNĄ prezentację serwera a dopiero wtedy otwórz serwer... Ludzie... Jak coś robicie to róbcie to porządnie.

Sprawa permisji, o którą wspominałem wcześniej nie dotyczy uprawnień typu home, TPA. Chodzi mi bardziej o zablokowanie komend bukkita...

Chat zostawię bez komentarza, gdyż kolega wyżej dobrze napisał - polać mu ;)

Aha i żeby było jasne - nie wyrażam tutaj swojej opinii aby sypnąć na Ciebie hejtem, pozbyć się konkurencji bądź też by zniszczyć reputację serwera. Piszę, ponieważ chciałbym abyś wyciągnął z tego wnioski - co jest dobrze zrobione a co jeszcze trzeba dopracować. Krytykę trzeba zawsze przyjąć na klatę i walczyć o to aby nikt już nie miał się do czego przyczepić.

Pozdro ;)

Opublikowano

razor, bym zrobil to co ty kazesz a inny by chciał to co było ;).

Nie da się zrobić tak aby każdemu cos pasowalo, zawsze znajdzie się chociaż 1 co mu nie pasuje ;).

Opublikowano

razor, bym zrobil to co ty kazesz a inny by chciał to co było ;).

Nie da się zrobić tak aby każdemu cos pasowalo, zawsze znajdzie się chociaż 1 co mu nie pasuje ;).

Wątpię, że ktoś by nie chciał aktywnej administracji, blokady komend dzięki któremu można zrobić kilka niecnych celów, oraz przejrzystego czatu. No ale cóż, trzeci raz się rozpisywać nie będę bo nie mam ani czasu ani szczerze mówiąc chęci. Skoro masz mało graczy (a w sumie w ogóle) to raczej nikomu się to nie podoba. Tak jak wyżej napisał kolega - niedługo serwer zostanie pusty na zawsze.

Opublikowano

Masz serwa? Jak tak to daj mi swój config chatu to cos poprawie ;)[/quote

Z jakiej racji mam Tobie udostępniać swój config? Nie umiesz czasami sam coś zrobić? Postaraj się chociaż raz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...