Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Vel Koz czy się opłaca ?

domi5564

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć zastanawiam się nad kupnem Vel Koza , poziom silver II , czy warto i ugram nim w grach do platyny ? Wiem że nie posiada escape ale spamowalność skilli + slow z Q nadrabia .

WQyaZF.png

Opublikowano

nie, jak chcesz syzbko wbijaj elo graj assasynami/ czymś z niezlym burstem.

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

Jak dla mnie nie opłaca sie kupować Vel'Koza. Czasami grają nim na supporcie, ale wogóle sie nie sprawdza - a na midzie tym bardziej. Brak escape, manożerny, średni w teamfight'ach. Jak chcesz wbić do Platyny to polecam kimś kto może łatwo carryować np. Kata, Akali, Tryndamere może.

Pozdrawiam ;)

Jeśli pomogłem

Możesz dać mi +

Wielkie dzięki :)

Opublikowano

Raczej nie bardzo, są od niego dużo lepsze postacie. Jest on średni w TF, 1v1 zresztą też nie jest zbyt dobry, brak escape, manożerny.

Opublikowano

sam w sobie niby dobry, na feedzie zdziała dużo, ale prawdę mówiąc to gówniany champ..

Lepiej nie marnuj na niego IP :)

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Co za brazy sie wypowiadaja. Velkoz to swietny champ w dobrych rekach. Jest w stanie praktycznie sam wygrac team fighta. Ma dobry poke. Jednak mysle ze w silverze latwiej ci bedzie katarina, ale w platynie juz velkoz bedzie lepiej dzialal

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Zakładam, że połowa nie grała tą postacią. Nie jest ona OP ale jak każda postać ma swoje +

+Stun/wybicie

+ skile do farmy

+ mocne ulti

+ sprawdza się jako obrończa wież

Każdy kupuje to co chce :P

"Niewidzialne ostrze niesie śmierć"

„Pogódź się z cieniem... lub zgiń w ciemnościach.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...