Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile sie czeka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam enforceVipa, który po dzisiejszym patchu nie działa. Stad pytanie ile srednio sie czeka na  bola dostosowanego do nowego patcha? Nie wyskakuje mi " Bol Injected"

Opublikowano

Witam. Mam enforceVipa, który po dzisiejszym patchu nie działa. Stad pytanie ile srednio sie czeka na bola dostosowanego do nowego patcha? Nie wyskakuje mi " Bol Injected"

Na nowy dll zapewne do 16-18 dzis. Jednak pewnie znowu sie wszystko posypie i bol w pelni dzialac bedzie za kilka dni

rbd2t1.png

Opublikowano

O 16-20 powinien być patch, wątpię że będą jakieś problemy.. ten patch jest o wiele, wiele mniejszy niż poprzedni ;).

QUhIR7.png

Opublikowano

@top do dnia dzisiejszego powinien działać, lecz jeżeli riot wprowadzi jakieś fixy znów będzie trzeba czekać.

@poterrr spokojnie, niech nie kupują, zamkną projekt bola i będzie spokój -.-.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

@poterrr spokojnie, niech nie kupują, zamkną projekt bola i będzie spokój -.-.

MADE MY DAY FAGGOT

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

denerwuje sie bo teraz kazdy ma bola wczoraj gralem z kata u siebie w temie i widac bylo ze ma bola zrobila 2/14  kazdy mysli ze na bolu trzeba trzymac spacje i tyle jak jest sie idiota z bronzu to nawet bol nie pomoze

Opublikowano

denerwuje sie bo teraz kazdy ma bola wczoraj gralem z kata u siebie w temie i widac bylo ze ma bola zrobila 2/14  kazdy mysli ze na bolu trzeba trzymac spacje i tyle jak jest sie idiota z bronzu to nawet bol nie pomoze

dokładnie taki jak ty

Opublikowano

tyle ze ja pedale j****y mam challengera w 14 dni bez probelu a ty gowni pewnie siedzisz w bronzie mozliwe ze to ty nawet ta kata grales hahaha zali mi cie buraku biedaku

Opublikowano

tyle ze ja pedale j****y mam challengera w 14 dni bez probelu a ty gowni pewnie siedzisz w bronzie mozliwe ze to ty nawet ta kata grales hahaha zali mi cie buraku biedaku

to pokaz lolkinga mistrzu

Opublikowano

To uczucie kiedy był w high diamondzie parę razy i teraz leci po challenger na Turcji. Idź się schowaj, bo tylko się pogrążasz xD

@jak znam spudża to najwcześniej jutro wieczorem będzie, on ma prawdopodobnie najwolniejszy upload na świecie :D

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

haha smieszni jestescie ponad pol roku temu robilem tutaj tematy i scriny dawalem jak cass doszedlem w 14 dni do CH  beka was w ujj mam nie dosc ze biedaki nie maja na vipa to jeszcze gowna z broznu haha

Opublikowano

haha smieszni jestescie ponad pol roku temu robilem tutaj tematy i scriny dawalem jak cass doszedlem w 14 dni do CH  beka was w ujj mam nie dosc ze biedaki nie maja na vipa to jeszcze gowna z broznu haha

"Żebraki" 

A sam na 99% jedziesz na Crackowanych skrytpach. Kappa

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...