Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Celownik

djbudownik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie związane z podstawowym celownikiem , czyli tym bez przybliżania . Czy można go zmienić tak jak to było możliwe w seriach Counter Strike ? Chciałbym mieć taki celownik z CS : GO bardzo dobrze mi się na nim gra ;)

Głupie pytanie no ale od czego jest forum ^_^

AKTUALNY NICK : jacobW 

EMAAAA  :lenny:

Opublikowano

Mam pytanie związane z podstawowym celownikiem , czyli tym bez przybliżania . Czy można go zmienić tak jak to było możliwe w seriach Counter Strike ? Chciałbym mieć taki celownik z CS : GO bardzo dobrze mi się na nim gra ;)

Głupie pytanie no ale od czego jest forum ^_^

Nie można.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Na 100 % ? Nie można jakoś z edytować 'czegoś' ? :D

Może jakaś zabawa plikami gry by na to pozwoliła, ale za zabawę plikami gry można najwyżej bana dostać.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie czasem o takim czyś szerzej w necie , bo po polsku znalesc nie moge :p 

AKTUALNY NICK : jacobW 

EMAAAA  :lenny:

Opublikowano

Mozna zmieniac napisy, czcionki, grafiki... czasami jak zmieni sie za duzo to moze raz na kilka godzin kicka 2 minutowego dostac, ale wystarczy postaci nie edytowac...

@Edit

PS. Tylko ze raczej nie dasz rady zmienic ;p

Opublikowano

A kto by to umiał ? :D // ty ? 

Nie da się tego, zrobić. W bf3 masz przycelowanie i tryb z biodra. Nie można ustawić nieruchomo celownika, jak w cs, ponieważ broń porusza się wraz z postacią.

Opublikowano

Nie da się tego, zrobić. W bf3 masz przycelowanie i tryb z biodra. Nie można ustawić nieruchomo celownika, jak w cs, ponieważ broń porusza się wraz z postacią.

Taa, ale celowni zawsze jest na  srodku ekranu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...