Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka istotnych pytań

selweron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż zaczynam swoją przygodę z tą grą, pyknąłem już 3 mapy na channelu dla początkujących (o dziwo w każdym byłem pierwszy z dość sporą przewagą nad miejscem drugim, nawet ultra kille siadały), ale przejdę do konkretów

- Czy są tu jakieś OP bronie?

- Co jest nielubiane wśród społeczności podczas rozgrywki (nie wiem, campienie/jakieś flashe/dana broń/glitche, proszę mi wszystko wymienić)

- Co polecacie graczowi który uwielbia rushować? Miałem tam bodajże na początek heavy vesta to od razu ściągnąłem ten syf, jaki jest najlepszy gear na speeda dostępny dla początkujących za sp? Jakie najlepsze bronie na średnie/bliskie odległości nie używając scopa, najlepiej szybko ładujące no i generalnie dość dobrze się prezentujące? Jakie mody i mapy najlepsze pod rush?

- Da się tu jakoś klasy zmieniać czy coś? Albo je jakoś wyodrębnić? Można mieć 2 bronie 'główne' w 1 zestawie?

- VoteKick można wykonywać od 1szej rangi? Jeśli nie to od której?

- Te całe VIP można zdobyć jakoś za darmo? To działa jak premium?

- Eventy są często? Można na nich zgarnąć coś ciekawego?

- Jak odpalę Hero Mode to tam mnie będą hejtować że tego nie ogarniam? ( xD)

- Czy są jakieś mody/mapy gdzie KDr się nie nalicza lub coś w tym stylu?

- Ciężko się expi? Gdzie najlepiej expić/zbierać sp? Jakie rangi mają przeciętni gracze, a jaką najlepszy? Ma ktoś max?

- Jest coś ciekawego za wbicie xx rangi typu VIP na xx dni albo coś podobnego?

- Dużo jest tu cheaterów? Nie spotkałem jeszcze żadnego

- Czy jest coś o czym powinienem wiedzieć poza wypisanymi przeze mnie pytaniami i poradnikami na mpc? Łatwo tu kogoś kto nie przestrzega zasad zbanować np. reportem do obsługi gry?

- Sprawdzając tę grę zauważyłem, że "poskakać" się nie da, ale pospamować crouchem już można. Czy jest to banowane?

Chyba tyle. Wiadomo lajki będą~ Tylko proszę mnie nie odsyłać do żadnych stron ani poradników tylko napisać w tym temacie

Opublikowano

Otóż zaczynam swoją przygodę z tą grą, pyknąłem już 3 mapy na channelu dla początkujących (o dziwo w każdym byłem pierwszy z dość sporą przewagą nad miejscem drugim, nawet ultra kille siadały), ale przejdę do konkretów

1.- Czy są tu jakieś OP bronie?

2.- Co jest nielubiane wśród społeczności podczas rozgrywki (nie wiem, campienie/jakieś flashe/dana broń/glitche, proszę mi wszystko wymienić)

3- Co polecacie graczowi który uwielbia rushować? Miałem tam bodajże na początek heavy vesta to od razu ściągnąłem ten syf, jaki jest najlepszy gear na speeda dostępny dla początkujących za sp? Jakie najlepsze bronie na średnie/bliskie odległości nie używając scopa, najlepiej szybko ładujące no i generalnie dość dobrze się prezentujące? Jakie mody i mapy najlepsze pod rush?

4- Da się tu jakoś klasy zmieniać czy coś? Albo je jakoś wyodrębnić? Można mieć 2 bronie 'główne' w 1 zestawie?

5- VoteKick można wykonywać od 1szej rangi? Jeśli nie to od której?

6- Te całe VIP można zdobyć jakoś za darmo? To działa jak premium?

7- Eventy są często? Można na nich zgarnąć coś ciekawego?

8- Jak odpalę Hero Mode to tam mnie będą hejtować że tego nie ogarniam? ( xD)

9- Czy są jakieś mody/mapy gdzie KDr się nie nalicza lub coś w tym stylu?

10- Ciężko się expi? Gdzie najlepiej expić/zbierać sp? Jakie rangi mają przeciętni gracze, a jaką najlepszy? Ma ktoś max?

11- Jest coś ciekawego za wbicie xx rangi typu VIP na xx dni albo coś podobnego?

12- Dużo jest tu cheaterów? Nie spotkałem jeszcze żadnego

13- Czy jest coś o czym powinienem wiedzieć poza wypisanymi przeze mnie pytaniami i poradnikami na mpc? Łatwo tu kogoś kto nie przestrzega zasad zbanować np. reportem do obsługi gry?

14- Sprawdzając tę grę zauważyłem, że "poskakać" się nie da, ale pospamować crouchem już można. Czy jest to banowane?

Chyba tyle. Wiadomo lajki będą~ Tylko proszę mnie nie odsyłać do żadnych stron ani poradników tylko napisać w tym temacie

1. OP broni nie ma :) (pewnie poleci spam, że są itp.) uwierz mi, że ''każdą'' bronią można bardzo dobrze grać. Jeżeli już chciałbyś się dowiedzieć co ludzie polecają to: Famas, Hk, k2, sg , m4a1, ak 47, snajperki to AWP i CZ 700. Pewnych broni mogłem nie wymienić

2. Campienie na spawnie wiadomo, że flashe na swoich, broń czasami, wyzywanie, haxy, granie bez dźwięku.

3. Zależy od Twojego stylu gry, spróbuj najpierw na spokojnie, dopiero jak się oswoisz z całą grą to spróbuj trochę porushować  oczywiście z bronią na średni dystans

4. Z tymi klasami nie załapałem, jeżeli to wygląd swojej osoby ( to co wybierasz na początku ) to można kupić za 500 SP, 2 broni głównych nie można mieć w zestawie.

5. Bodajże od 1 rangi, musisz mieć 20 k+  SP na koncie

6. Działa jak premium, każdy poziom vipa to nowe bronie, można grać na chanelu dla vipów, więcej dośw. i nie czekanie w kolejce gdy dasz szybką grę. Można go zdobyć w eventach, ale to raczej parę dni, innej opcji nie pozostaje jak kupno vipa za kesz.

7. Eventy ciekawe, lecz dość rzadko. Do zgarnięcia np. kapsuły na bronie. 

8. Wyje**** na nich, najwyżej dostaniesz kika, ale to mało prawdopodobne. Zagraj raz czy dwa i już będziesz znał podstawy.

9. Tryb Al- team deatchmatch 

10. Większy lv to coraz ciężej wiadomo, ale źle nie jest. Najwięcej SP i EXP zdobędziesz na trybach blasting i seizure.

11. Korzystanie z innych broni, np m4a1 chrome edition, lub gold

12.  Czy dużo? W porównaniu do innych gier, np cf eu, to jest mało

13.  przeczytaj regulamin

14. Sam się przekonasz, nie

Proszę  :) i myślę, że co nie co pomogłem.

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

- Czy są tu jakieś OP bronie? 1.OP bronią jest aktualnie MG4 z kapsułek ( kapsułki kupujemy za walute premium )

- Co jest nielubiane wśród społeczności podczas rozgrywki (nie wiem, campienie/jakieś flashe/dana broń/glitche, proszę mi wszystko wymienić) to np że jest 1 vs 1 i ktoś zamiast czekać aż wybuchnie bomba ( + 200 pkt jak wybuchnie ) to zabija go i wtedy nie ma tych 200 pkt dla drużyny

- Co polecacie graczowi który uwielbia rushować? Miałem tam bodajże na początek heavy vesta to od razu ściągnąłem ten syf, jaki jest najlepszy gear na speeda dostępny dla początkujących za sp? Jakie najlepsze bronie na średnie/bliskie odległości nie używając scopa, najlepiej szybko ładujące no i generalnie dość dobrze się prezentujące? Jakie mody i mapy najlepsze pod rush? P90 , SG , UMP , znajdziesz coś dla siebie

- Da się tu jakoś klasy zmieniać czy coś? Albo je jakoś wyodrębnić? Można mieć 2 bronie 'główne' w 1 zestawie? Masz 3 zestawy broń + granaty + broń dodatkowa

- VoteKick można wykonywać od 1szej rangi? Jeśli nie to od której? Trzeba mieć 20 k sp

- Te całe VIP można zdobyć jakoś za darmo? To działa jak premium? tak działa jak premium dodam , iż ostatnio kilka miesięcy temu był event był do wygrania vip na 7 dni ( często są takie eventy gdy są dodawane nowe mapy vip )

- Eventy są często? Można na nich zgarnąć coś ciekawego? Event są co +/- 1 miesiąc  , często gdy są nowe patche , ale jak już są eventy to bardzo dobre w nagrodach

- Jak odpalę Hero Mode to tam mnie będą hejtować że tego nie ogarniam? ( xD) dużo osób nie ogarnia i to widać po statach jak ktoś nie umie to trudno gram dalej

- Czy są jakieś mody/mapy gdzie KDr się nie nalicza lub coś w tym stylu? tak na botach , hero , party

- Ciężko się expi? Gdzie najlepiej expić/zbierać sp? Jakie rangi mają przeciętni gracze, a jaką najlepszy? Ma ktoś max? do 42 lvl bardzo łatwo potem przydała by się postać lub dopalacz expa

- Jest coś ciekawego za wbicie xx rangi typu VIP na xx dni albo coś podobnego? bronie vip na dany poziom , dodatkowy exp od lvl zależny

- Dużo jest tu cheaterów? Nie spotkałem jeszcze żadnego hmm cziterzy na pewno są , lecz jest ich coraz mniej

- Czy jest coś o czym powinienem wiedzieć poza wypisanymi przeze mnie pytaniami i poradnikami na mpc? Łatwo tu kogoś kto nie przestrzega zasad zbanować np. reportem do obsługi gry?

- Sprawdzając tę grę zauważyłem, że "poskakać" się nie da, ale pospamować crouchem już można. Czy jest to banowane?

Opublikowano

To tutaj flashe działają na swoich? granaty też? Czy po prostu można walnąć takie ustawienia że można [uszkadzać] swoich?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...