Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin jako NPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki mały problem z Metinami natomiast po całym M1, M2 w każdym królestwie zamieniły się one tak jakby w NPC, są pokazane na mini mapie oraz na dużej mapie i także nie da się ich uderzyć ani nic. :P Co to może powodować?  :unsure:

4897574088.png

Opublikowano

zbugowałeś sobie czymś mob_proto, podmień na stare.

Jedynie co robiłem z mob_proto to podmieniałem nowym wygenerowanym z navi :P

4897574088.png

Opublikowano

Są wlasnie takie przypadki kiedy sie zbuguje nie  z Twojej winy :P Nie pozostaje ci nic innego jak wgranie na nowo mob_proto

Japierdole wgranie na nowo mob_proto... 

Pokaż jakiś wpis metina z mob_proto.txt z folderu db.

Opublikowano

Japierdole wgranie na nowo mob_proto... 

Pokaż jakiś wpis metina z mob_proto.txt z folderu db.

są takie przypadki drogi kolego, że jeżeli nie wprowadzałeś żadnych zmian a zbugował Ci się jeden,drugi trzeci mob to chyba rzecz jasna, że lepiej wgrać na nowo mob_proto? W każdym Twoim temacie tak pierdolisz wszystko, się nie dziwie że zamknąłeś Destories skoro tak wszystko naprawiałeś :) Pozdrawiam

Opublikowano

są takie przypadki drogi kolego, że jeżeli nie wprowadzałeś żadnych zmian a zbugował Ci się jeden,drugi trzeci mob to chyba rzecz jasna, że lepiej wgrać na nowo mob_proto? W każdym Twoim temacie tak pierdolisz wszystko, się nie dziwie że zamknąłeś Destories skoro tak wszystko naprawiałeś :) Pozdrawiam

1. gówno wnosisz do tematu, źle mu przekonwertowało mob_proto drugi, trzeci raz tak samo będzie bo to przekonwertowanie mob_proto czy nawet item_proto to jest głupota, więc nie pierdol mi tutaj co jest lepiej zrobić a co nie, bo ty jesteś zerem który pierdoli w każdym temacie jakbyś wiedział wszystko, a jak czytam twe porady które wnosisz w tematach to aż łezka się kręci

2. nie twój interes czemu zamknąłem Destories

3. te pozdrawiam wsadź se w tył 

Nie pozdrawiam

@Edit

Wygenerowałem na nowo mob_proto, ale dalej jest to samo :s

Napisałem Ci coś wyżej

Opublikowano

1. gówno wnosisz do tematu, źle mu przekonwertowało mob_proto drugi, trzeci raz tak samo będzie bo to przekonwertowanie mob_proto czy nawet item_proto to jest głupota, więc nie pierdol mi tutaj co jest lepiej zrobić a co nie, bo ty jesteś zerem który pierdoli w każdym temacie jakbyś wiedział wszystko, a jak czytam twe porady które wnosisz w tematach to aż łezka się kręci

2. nie twój interes czemu zamknąłem Destories

3. te pozdrawiam wsadź se w tył 

Nie pozdrawiam

@Edit

Napisałem Ci coś wyżej

Proszę :

8003 "???" "KING" "NPC" "RANGE" 15 "NOMOVE" 0 "STUN,SLOW,CURSE,TERROR" 0 0 0 0 18 0 0 0 34050 5 1 196 294 5 19 115 121 0 2000 175 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 100 "0" 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

4897574088.png

Opublikowano
"KING" "NPC" "RANGE"

na

"KING"	"STONE"	"RANGE"

Pozmieniałem wszystkie metiny, tak jak napisałeś, wyłączyłem i włączyłem maszyne i dalej to samo.  <_<

4897574088.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...