Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CO polecicie?

Gość Yuki997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wbiłem 30lvl i chciałbym trochę na bolu pograć :D, Co polecacie dla początkującego free user? Coś czym wygram tę pierwsze 10 gier :D

Opublikowano

Za godzine juz free nie bedzie dzialac przez ok. tydzien, wiec sobie nie pograsz.

Wszystkie skrypty Hondy-Cassio, Syndra, Ori etc.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Eh, nie mam Syndry coś innego?

Coś na te champy:

Akali, Amumu, Annie, Mundno, Draven, Evelynn, Fiddlesticks, Fiora, Garen, Jax, Kayle, Master Yi, nasus, nidalee, olaf, ryze,sivir, soraka, teemo, tristana, tryndamere, vladimir, warwick, xin zhao?

Opublikowano

Eh, nie mam Syndry coś innego?

Coś na te champy:

Akali, Amumu, Annie, Mundno, Draven, Evelynn, Fiddlesticks, Fiora, Garen, Jax, Kayle, Master Yi, nasus, nidalee, olaf, ryze,sivir, soraka, teemo, tristana, tryndamere, vladimir, warwick, xin zhao?

Akali ujdzie.
Opublikowano

Do Akali i tak trzeba móżgu, skrypt nawet nie jest potrzebny, bo jej combo jest banalne, ma jedynie parę bajerów z odliczaniem czasu W itp.

Co do championów, które podałeś to większość ma prostą mechanikę i skrypty tak bardzo nie pomagają w ich przypadku. Jedynie do Ryze i ADC są dobre skrypty na free, ogarnij sobie cracka RTTC i Reborna (dobry z Tristaną) i możesz spokojnie zrobić 10/10 w placementach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...