Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV warto, gdy wychodzi V na PC? + Pytanie

091

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Mam takie małe pytanko, czy jest gdzieś możliwość ściągnięcia GTA IV na PC za darmo?:)

+jeżeli takiej możliwości nie ma, czy opłaca mi się wydawać te 50 zł na GTA IV, skoro pod koniec tego roku ma wyjść V na PC?

Opublikowano

Grę zawszę można pobrać z torrentów :D Polecam poczekać i kupić GTA V

MPCForum nie popiera piractwa wiec tu prosze o torrentach nie pisac xD

Wez gta iv bo 50 zl to nie duzo.

"Upadli powstaną"

Bywalec
Opublikowano

MPCForum nie popiera piractwa wiec tu prosze o torrentach nie pisac xD

Wez gta iv bo 50 zl to nie duzo.

50 zł nie dużo, zależy jak dla kogo.

Pójdzie mi GTA V przy 4GB RAM'u, geforce gtx 550 ti? Czy będę musiał dokupić RAM?

Opublikowano

Na allegro keya do gta iv kupisz spokojnie za ~30 zł, moim zdaniem warto kupić, nie oszukujmy się 30 zł wydatkiem dużym nie jest, a piątka dopiero pod koniec roku ;).

Opublikowano

Istnieje możliwość ściągnięcia tej gry, jednak takowego poradnika, ani wskazówek na MPC nie uzyskasz.

Jeśli chodzi o to czy warto kupić, to wydaje mi się, że jak najbardziej. Może nie jest jest tak rozbudowana jak V, optymalizacja też szału nie robi, ale według mnie jest to tytuł warty uwagi. Na chwilę obecną jest też wiele modów poprawiających wygląd, więc to też na plus.

A na to czy GTA V Ci pójdzie na chwilę obecną nikt Ci nie odpowie.

50zł to nie są jakieś wielkie pieniądze i IV jak najbardziej jest warta wydania takich pieniędzy. Nie musisz przecież od razu kupować V, kiedy wyjdzie^^ Poza tym nie wiadomo czy Ci pójdzie ;x

Opublikowano

Ja kupiłem GTA : Complete Edition za 7€ na Steamie kiedyś w promocji weekendowej  :D

Opublikowano

Jeśli uważasz, że Twój komputer uciągnie tak wymagającą grę jaką jest GTA V bez pytań czekaj na premierę. W innym wypadku pozostaje Ci tylko GTA IV lub kupno konsoli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...