Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beatsy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Kupiłem Monster Beats Studio (1.0) za 200 złotych (tj. wygrałem licytację na allegro). Oczywiście nowe, pełny komplet, niebieskie. Brak jedynie rachunku. Teraz pytanie: czy sprzedawać je, czy zostawić? A jak tak to za ile? Dodam, że nie jestem audiofilem i cenię sobie głośność oraz dobre wyciszenie. Muzyka będzie lecieć na Note 3 (N9005 - ten z gorszym czipem audio). Kupując nie myślałem "o szpanie". Szukałem słuchawek za 250 złotych na allegro i tak trafiłem na Beatsy  :). Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Opublikowano

Sprzedaj. Za tyle kasy znajdziesz słuchawki które grają o niebo lepiej.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Sprzedaj. Za tyle kasy znajdziesz słuchawki które grają o niebo lepiej.

Za ile? Podasz przykład "słuchawek, które grają o niebo lepiej"?

Wymagam tylko tyle, żeby były lepsze od AKG 518 Dj.

Opublikowano

No kupiłeś je za te 200zł ale sprzedać je chyba możesz drożej bo z tego co się orientuje to o ile nie jest podróba kosztują "dużo"

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Mógłbyś podesłać zdjęcia wtedy można ztwierdzic czy to podróba i przy okazji cenę za która możesz je sprzedać.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Cześć.

Kupiłem Monster Beats Studio (1.0) za 200 złotych (tj. wygrałem licytację na allegro). Oczywiście nowe, pełny komplet, niebieskie. Brak jedynie rachunku. Teraz pytanie: czy sprzedawać je, czy zostawić? A jak tak to za ile? Dodam, że nie jestem audiofilem i cenię sobie głośność oraz dobre wyciszenie. Muzyka będzie lecieć na Note 3 (N9005 - ten z gorszym czipem audio). Kupując nie myślałem "o szpanie". Szukałem słuchawek za 250 złotych na allegro i tak trafiłem na Beatsy  :). Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Coś tanio wygrałeś.

Albo szczęście, albo inni wiedzieli, że to podjebki.

drdrebeatstudiosheadphones.jpg

Tutaj masz np porównanie. Poczytaj na internecie i upewnij się, że są oryginalne po czym sprzedaj je bo nie są warte swojej ceny ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Na pewno kupiłeś podróbki, prawdziwych, nowych beatsów nie znajdziesz w cenie 200 zł.

Yykfu5r.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...