Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję dobrego sposobu na zarabianie golda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na Burning Legion i jestem hunterm na 73lvl moje profesje to skining 450 i leatherworking 130. Poszukuję dobrego sposobu na szybki zarobek.  Chwilowo sprzedaję skóry na ah Knothide Leather i Borean Leather po 50g za stack, jednak one bardzo wolno się sprzedają. Szukam jakiegoś prostego sposobu najlepiej poza profesją leatherworking ponieważ narazie nie chce mi się jej wbijać na wyższy poziom.

Opublikowano

Może przemęcz się dobij ten 90lvl i później idź farmić skóry na timeless isle a potem je na ah wystawiaj :D istnieje tez inna opcja że kupisz treasure potion (czy jakos tak) i idziesz farmić mobki w uldum ale do tego też masz za mały lvl... A zresztą po co ci jest ten hajs ?

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

Witam, gram na Burning Legion i jestem hunterm na 73lvl moje profesje to skining 450 i leatherworking 130. Poszukuję dobrego sposobu na szybki zarobek.  Chwilowo sprzedaję skóry na ah Knothide Leather i Borean Leather po 50g za stack, jednak one bardzo wolno się sprzedają. Szukam jakiegoś prostego sposobu najlepiej poza profesją leatherworking ponieważ narazie nie chce mi się jej wbijać na wyższy poziom.

Ja od 1 lvl jak zacząłem grać to zbierałem wszystko i sprzedawałem u vendora, jak był jakiś fajniejszy item to na ah. Tym sposobem na 90lvl miałem jak się nie mylę chyba 9k golda.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Gość malutki688
Opublikowano

9 k golda to masz za same questy, najlatwiej jest flippowac na ah, ja np grajac na niskim levelu na stormscale kupowalem mithrilbarry wszystkie jakie byly i wystawialem po swojej cenie, 90 level wbilem majac juz 30 k w plecaku. Na blu bedzie trudniej bo gra tam mniej osob niz na sc

Opublikowano (edytowane)

Profeski, itemy, questy, clothy :)
Ja największy hajs trzepałem na miningu i skinningu, itemki nie raz jakieś ciekawe poleciały i zawsze jakiś goldzik wpadł :)

Edytowane przez ▲ NovusOrdo
25jcw2w.jpg

Gość malutki688
Opublikowano

#5 na tych profkach nje da sie czerpac duzej kasy, chyba ze kilka k to duzo w twoim przekonaniu.

Jest kilka mega sposobiw na robiennie bardzo duzej kasy, ale musiz zebrac odpowiedni kapital.

Zyski sa naprawde ogromne, ja w ten sposob zarobilem na swift spectral tigera

Tylko ze ten sposob raczej nje zadziala na blu