Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gramy?

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trudna, surowa, powiedziałbym wredna w niektórych momentach. Mimo tego, póki nie spróbujesz nigdy nie dowiesz się czy jest ona dla ciebie "trudna do ogarnięcia".  

Opublikowano

Trudna, surowa, powiedziałbym wredna w niektórych momentach. Mimo tego, póki nie spróbujesz nigdy nie dowiesz się czy jest ona dla ciebie "trudna do ogarnięcia".  

Co do opanowywania tej gry nie będzie problemu, szybko się uczę, chodzi mi głównie o fun z gry ;p 

Opublikowano

Co do opanowywania tej gry nie będzie problemu, szybko się uczę, chodzi mi głównie o fun z gry ;p 

Jak już się nauczysz i nie trafisz na niezbyt rozgarniętych członków drużyny, to zabawy jest masa. 

Opublikowano

W Docie "szybko się uczę" to i tak minumum nie wiem, 500 h gry zanim zaczniesz coś ogarniać, ale potem przez pewien czas to progress można nie tylko robić, ale i zauważać dosłownie z gry na grę.

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć fun to nie graj w to xD Same ruskie k***y która piszą Cyrlicą, którą w jakimś stopniu ogarniam, ale i tak ich nie rozumiem...

Grają na Europie zachodniej, wschodniej, Rosji, USA i inne. Jest język Rosyjski, ale oni i tak wezmą Angielski :)

Ogólnie jest spoko jak nie trafisz na ruskie lub masz całą drużynę. Aby ogarnąć no to trzeba pograć te 150h powiedzmy chociaż mój kolega ma 800 i dalej gra na automatycznej kamerze czego odradzam tobie jeżeli spróbujesz ;D

logo1.png
Opublikowano

Nie rozumiem waszego problemu z "ruskami", ja jak gram z rosjanami to zawsze się dogadujemy, bo albo mówimy do siebie bo polsko-rosyjsku (co jest często zabawne) albo ich łamaną angielszczyzną. Jeżeli grasz z takimi to taki masz poziom. Zagraj sobie na US z jakimiś peru/meksyk, to zobaczysz prawdziwe piekło.

Co do grania to polecam, jeżeli lubisz MOBY i nie poddajesz się gdy leżysz na ziemi a gra cię kopie to gra dla ciebie. Dobra jak każda inna dla zabicia czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...