Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobywać najwięcej honoru/monet?

pawlos2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym podzielić się poradnikiem do gry Hero Zero.

No to zaczynamy.

1) Jak zdobyć w pojedynkach najwięcej monet.

Trzeba znaleźć bohatera w rankingu, który ma większy od nas level, mieć najmniej honoru na danym poziomie oraz żeby miał słabsze staty od nas.

Tym większy level od nas, tym więcej monet.

Celujemy myszkę na przycisk Zaatakuj i czekamy chwile żeby pojawiła się informacja ile dostaniemy monet za pokonanie go.

Czy było trudno?

Mam nadzieję że nie. Jedynie trzeba mieć trochę cierpliwości.

2) Jak zdobyć jak najwięcej honoru w pojedynkach?

Możemy szukać przeciwnika w Rankingu lub w Pojedynek.

Bohater może mieć dowolny level, ale żeby nie był za mały bo będzie mało honoru.

Musi mieć Jak najwięcej honoru, musi mieć małe staty.

Sprawdzamy ile dostaniemy honoru za pokonanie przeciwnika.

Jeśli chcemy sprawdzić szybciej w Pojedynek, celujemy myszkę w menu Pojedynek na jeden z Nicku postaci,czekamy i czytamy ile będzie honoru za wygraną. Potem możemy zobaczyć jakie ma staty i zaatakować.

Tym więcej honoru ma przeciwnik, tym więcej będzie honoru.

Dziękuje za przeczytanie poradnika.

Może jeszcze jakieś poradniki dodam.

Opublikowano
"Mniej honoru od nas, więcej szans na wygraną."

Wcale, że nie! Mniej honoru niekoniecznie oznacza większej szansy na wygraną. Słabo.

Ja znam lepszy sposób i bardziej sprawdzony, mianowicie Sidekick, który pokazuje % na wygraną. W ten sposób można dobierać szybko przeciwników, aby dostać najwięcej honoru ;>

Opublikowano

Wcale, że nie! Mniej honoru niekoniecznie oznacza większej szansy na wygraną. Słabo.

Ja znam lepszy sposób i bardziej sprawdzony, mianowicie Sidekick, który pokazuje % na wygraną. W ten sposób można dobierać szybko przeciwników, aby dostać najwięcej honoru ;>

Po pierwsze ci którzy mają mniej honoru mają mniej pieniędzy, mniej ulepszają postać oraz mniej kupują nowych przedmiotów, przeważnie ci którzy mają np. 600 honoru są słabi (Nie zawsze ale czasami)

a po drugie: Mam ten tool, rzeczywiście się sprawdza ale ja podałem poradnik w którym nie trzeba uszukiwać, tak jak Sidekick. Ten poradnik jest dla tych którzy nie mają togo tool lub dlatego że im nie działa.

A jak masz ten program to możesz sprawdzić takich bohaterów którzy mają o np. 1 level wyższy od ciebie i mają najniższy honor na danym poziomie

Opublikowano

Poradnik jak poradnik, niczym się nie wyróżnia. Brak jakiejkolwiek grafiki. Poza tym to, że ktoś ma mniej honoru nie oznacza, że jest słabszy ;) 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem dlaczego to nosi nazwę poradnik.. Przecież każdy się potrafi tego domyśleć i każdy potrafi czytać i porównywać..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem dlaczego to nosi nazwę poradnik.. Przecież każdy się potrafi tego domyśleć i każdy potrafi czytać i porównywać..

Nie tylko mój "Poradnik" nosi tytuł "Poradnik". A szczególnie tytuł nie jest ważny.

A jak wszyscy piszą negatywne komentarze przez mój zapis w "Poradniku" 

Mniej honoru od nas, więcej szans na wygraną.

To proszę, usunę to i wszyscy będą szczęśliwi, mam rację  :D?

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...