Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedstawienie ,pomoc ,info ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem nowym graczem ,lola i ogólnie miałem ponad roczną przerwe od kompa ,i mam pytań kilka ,jeżeli chodzi o BoLa . 

Dokładniej ?Chciałbym go mieć ,jakoś chce zobaczyć jak się na tym gra xD ,wiem ,może to i głupie,ale gdybyście mi opisali ,o co w tym chodzi,z tego co wiem ,to tyle ,że takie jakby auto zabijanie,ale nie do końca ,wierze kumplom ,i chce żebyście mi pomogli ,chciałbym również abyście mi pomogli to zainstalować ,czy jakoś tak ,no żeby to dobrze działało ,mam nadzieję ,małą ,że ktoś mnie zrozumie z tą przerwą od kompa ,i mi jednak z ogarnięciem tego pomoże .

Mój skype jak by co :Adameqboos123 

Opublikowano

To może na początek, pokażę Ci jak się stawia przecinki.:

Blablabla, blablabla

Mialem mowic to samo.

Masz pelno poradnikow na forum, zanim stworzysz temat poczytaj podpiete tematy.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mam problem z Bolem ,o co chodzi ? "Failed to dowoland" Stworzyłem  folder "Bol" w %appdata% ale nadal ,to jest,nie wiem co robić ,liczę na szybką odpowiedz ,i skuteczną pomoc :D  

Opublikowano

Mam problem z Bolem ,o co chodzi ? "Failed to dowoland" Stworzyłem  folder "Bol" w %appdata% ale nadal ,to jest,nie wiem co robić ,liczę na szybką odpowiedz ,i skuteczną pomoc :D  

Jak ty kur** nie umiesz czytać albo stosować dawanych Ci rad to co chcesz wynieść z tego forum? Porażka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...