Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Co dają dk coin które dostaje się za wygranego Squara ?

2. Dlaczego drużyny niszczą na początku w Squarze te statuy które dają jakieś buffy?

3. W trakcie Squara dostałem 3 pk statów i 1 pk skilla, za co? i czy te pk są na stałe tzn. gdy expie czy dają mi coś?a może to bug?

4. W miejscu gdzie się odradzam stoi npc który daje 2 buffy i chyba questa, o co w nim chodzi i jak go wykonać?

5. Co dają punkty które otrzymuje się po zabiciu przeciwnika z innej drużyny? są widoczne koło paska DIL w ekwipunku

Z góry dziękuję za odpowiedz ^^

Opublikowano

Ad. 1 DK Coins oddajemy w Loa albo w Braiken. Jak widac w opisie jest to event, polega na zebraniu jak najwiekszej ilosci tych monet i oddaniu ich do NPC. Server(Siz, Rondow, Hellion) ktory odda ich najwiecej bedzie mial jakis specjalny event.

Ad. 2 Dostajesz punkty za wykonywanie misji co sie przeklada na wynik calej druzyny (czerwoni, niebiescy) oraz na twoj osobisty wynik. ponad to dostajesz buffy a druzyna przeciwna debufy

Ad. 3 Zdobywaja punkty w DK square zdobywasz rangi (Grade Points daja ci kolejna Grade-Range) Z kazdym lv up rangi dostajesz 3 stat pointy i 1 skill pont

Ad. 4 Tutaj mam zdanie podzielone ale z tego co wiem polega on na zabiciu danej liczby przeciwnikow bez smierci (na jednym zyciu xD )

Ad. 5 Za te punkty mozesz kupowac przerozne itemy do DK Sq (PVP set, bufy, naszyjniki itp itd u NPC w Braiken przy teleporcie 2)

Uprzedzam ze wszelkie informacje ktore tu podalem bazuja na kilkudzniowym doswiadczeniu z gry. Jak cos pomylilem to smialo mnie poprawcie.

Opublikowano

tzn że te punkty skilli i statów są cięgle aktywne..... teraz to gra nie ma sensu -_- wystarczy ze ktoś chodzi ciągle na Square i jest nie pokonany na pvp bo ma najwięcej pk ;/ lvl już się nie liczą jak wcześniej ;/