Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. języka w Wiedźminie 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

ponieważ jestem we Francji to dość oczywiste będzie, że grę będę musiał kupić z francuskim pudełkiem. Jednakże czy ma to coś do rzeczy do języka gry? W AC Revelations, IV, III i w Watch Dogs automatycznie wykryło mi język polski i taki ustawiło. Ale czy będzie to samo z Wiedźminem 2?

Opublikowano

Nawet jeżeli kupię to nie zagram z powodu internetu.

Internetu? Przecież to gra single player. Nie będziesz mógł pobrać?

Niestety Wiedźmin 2 wymaga połączenia z internetem do pobrania aktualizacji. Przynajmniej w mojej wersji pudełkowej tak było.

Myślę, że po włączeniu gry będziesz mógł zmienić język na angielski, niemiecki, francuski, włoski itd., a jako, że to Polska gra pewnie i Polski.

Ale nie wiem. Raczej Ci na tym forum nikt nie pomoże. Proponowałbym skontaktować się z pomocą cdp albo sprzedawcą. Albo poszukać tej informacji na pudełku z grą. Albo napisać na forum poświęconemu grze Wiedźmin z dokładnym opisem wersji w sklepie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Internetu? Przecież to gra single player. Nie będziesz mógł pobrać?

Niestety Wiedźmin 2 wymaga połączenia z internetem do pobrania aktualizacji. Przynajmniej w mojej wersji pudełkowej tak było.

Myślę, że po włączeniu gry będziesz mógł zmienić język na angielski, niemiecki, francuski, włoski itd., a jako, że to Polska gra pewnie i Polski.

Ale nie wiem. Raczej Ci na tym forum nikt nie pomoże. Proponowałbym skontaktować się z pomocą cdp albo sprzedawcą. Albo poszukać tej informacji na pudełku z grą. Albo napisać na forum poświęconemu grze Wiedźmin z dokładnym opisem wersji w sklepie.

Pobrać będę mógł - pytanie to w ile czasu miałbym pobrać z szybkością 50 KB/s. Aktualizacje dałoby się jeszcze pominąć crackami itd. tak jak to robiłem z Wiedźminem 1. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...