Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Mysz Esperanza EM 102S

DavExLouisE

Pytanie

Opublikowano

Witam.

Mam problem z wyżej wymienioną myszką. Problem polega na tym, że sama czasami kliknie podwójnie i nie wiem czy to problem techniczny czy może sterownika w komputerze. Sprawdzałem go natomiast i rzekomo jest poprawnie zainstalowany. Myszka ma ok. 2,5 miesiąca.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja polecam to:

http://proline.pl/?p=A4-XL-750BK

Gryzoń niemal niezawodny, chyba z 6/7 lat i nadal działa, odziedziczony, już 3 użytkownik ma i zadowolony jest...

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Opublikowano

Najłatwiej sprawdzić jest taki błąd na 2 osobnym komputerze. Wtedy wiesz wszystko.

Dokładnie, ale z doświadczenia wiem iż jest to jej "wrodzona" wada techniczna. Myszki z niszy kalibru biurowego od Esperanza nie należą do najbardziej wytrwałych, ich mechanizm po prostu nawala po czasie, możesz oddać ją do serwisu, ale czy warto? Ja bym wydał 60/80PLN na nową. Ta mysz to typowy miniaturowy gryzoń do laptopów, niszowy produkt, który na ostatni dzień gwarancji padnie, jak dotrwa go, nie zostanie rozniesiona przez użytkownika ;)

Dane adresowe serwisu:

Esperanza Sp. J. Poterek

tel.: +48 (0) 22 721 35 71 w.11

fax: +48 (0) 22 721 21 61

email: [email protected]

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Opublikowano

A nie masz możliwości oddać na gwarancję?

Być może przycisk się zrypał. Bo raczej to nie wina sterowników.

Wydaje mi się że techniczny

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...